מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה יפנית אחרי ברזילאית ועודליאת גיל03/03/2010
שלום רב,
עשיתי החלקה ברזילאית ביום שני, נאמר לי לחפוף לאחר 4 ימים מאחר ויש חומר פעיל על השיער.
יש לי ארוע בדיוק שבוע מתחילת ההחלקה, האם אפשר להשאיר או חייבת לחפוף?
דבר שני השורש שלי מסולסל והשיער פגום לכן עשיתי החלקה ברזילאית א. כדי לשקם את השיער
ב. לתת זמן לשורש להארך בכדי שאוכל לעשות החלקה יפנית רק בשורש.
מה שרציתי לשאול זה שכרגע השיער מעוצב יפה,שוכב וחלק מקלות. אני לא אוהבת את המראה הזה
מאחר והפנים שלי רזות ומאורכות.
אז חשבתי אולי בהחלקה יפנית שאעשה ניתן לגרום לשיער להיות לא ממש חלק אלא קצת גלים והאם עדיף לעשות פתיחת תלתלים עם החלקה של אקסטנסור של לוריאל בשורש וכך יהיו לי גלים וכשארצה חלק אעשה פן.
מה דעתכם?
תודה מראש על תשובה מפורטת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה ברזילאית
aaa20/03/2011מה עושים אם ביקשתי החלקה יפנית ועשו לי בנוסף החלקה ברזילאית (מבלי לשאול אותי) מכיוון שלאחר החפיפה של ההחלקה היפנית השיער שלי נשאר מתולתל (אמנם גלי יותר אך עדיין מתולתל), אני חוששת משום ששמעתי על הסכנות בהחלקה הברזילאית
ולכן נמנעתי מלעשותה מלכתחילה?
אודה אם אענה בהקדם מה עלי לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה יפנית אחרי ברזילאית ועוד - תגובה
אנג'לה טטרו20/03/2011שלום לך ליאת ,הייתי ממליצה לך לעשות מה שהספר אמר לך אם הוא המליץ לחפוף אחרי 4 ימים אז תחפפי
עדיף לתת לשיער זמן שתעשי החלקה בשורש
ולגבי איזה החלקה לעשות אני צריכה לראות את השיער כדי לתת לך תושבה מדוייקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)