טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי שיער מתולתל פחות או יותר מאוד יבש ונפוח. אני שמה טונה קרם לחות ואחרי חצי שעה זה פשוט יורד והשיער מתנפח ונהיה מגעיל ויבש.
רציתי לעשות החלקה לחצי שנה או משהו כזה , אבל זה קצת יקר ואין לי אפשרות לעשות:( ומצד שני אני גם רוצה להשאיר את השיער המתולתל שלי. איך לסדר את השיער?שאני אוספת אותו אפילו יוצא לי שיער מכל מקום והוא נראה יבש ומגעיל... מה אני יכולה לעשות!!!?
תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי מישהי, ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא פתיחת תלתלים של לוריאל ה"אקסטנסו", שמטרתה העיקרית היא הורדת נפח כמעט בלי לפגוע בתלתלים, והיא גם עוזרת בשיקום השיער ויהיה לך הרבה יותר קל לעצב את השיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר