מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבהרת שיעררחלי15/10/2007
היה לי שיער שחור, אתמול עשו לי במספרה הבהרה, צבע וגוונים. השיער נשאר בגוון כתום. איך אוכל לשבור את הכתום ולהגיע לגוון דבש כהה? אנא עזור לי אני מרגישה זוועת עולם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.מקווה לעזור
טל15/10/2007בשביל לשבור את הצבע הג'ינג'י בשיער בפעם הבאה שתלכי למספרה תבקשי שיעשו לך צבע עם מס 1 שיש בו גוון אפור וזה מבטל את הג'ינג'יות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת שיער - המשך
רחלי16/10/2007תודה על תשובתך, רציתי לדעת אם אני אצבע לבד בבית בצבעים 1000.1 ן. 1000.22 (בלונד אפור ובלונד פסטל) על הג'ינג'י הזה שיש לי לא יצא לי ירוק כי אני אחרי הבהרה? והאם זה בסדר שאני יעשה את זה לבד או שב כול זאת אתה ממליץ ללכת למספרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה..
טל17/10/2007אני ממליצה ללכת למספרה ולבקש לעשות צבע שיבטל לך את הג'ינג'יות עדיף לא לצבוע בבית כדי שלא יהיו טעוית אחרי שתיצבעי במספרה את יכולה לבקש את המיספר של הצבע ואז לקנות ולצבוע בבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי
רחלי17/10/2007אני מבועסת לגמרי מהשיער. אולי כדי שאכהה ודי? השיער הזה פשוט הרס לי את המצב רוח לגמרי. איזה חום אני יכולה לעשות שיצא לי יפה? וסליחה שאני משגעת אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
טל17/10/2007קודם כל זה בסדר.
גם אני כמוך קשה לי שהשיער לא מיסתדר אין לך מה להכהות אותו פשוט תלכי למספרה זה רק עניין של צבע וקצת סבלנונת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)