מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- SUN-INנועה12312/03/2010
שלום, יש לי צבע שיער חום (כהה למעלה, ומתבהר קצת למטה), ורציתי לעשות SUN-IN.
רציתי לדעת אם זה בכלל ישפיע על הצבע השיער שלי (בתמונה), ואם כן אז האם זה יהפוך לג'ינג'י או פשוט לחום יותר בהיר בכמה דרגות?
אני שומעת המון דעות שונות לגבי הסאן-אין, חלק אומרים שזה הורס את השיער ממש, וחלק אומרים שזה לא הורס כ"כ, אז רציתי לדעת אם אני פשוט קונה את המוצר ולא מורחת אותו על השיער, אלא שמה אותו על המסרק, מסרקת את השיער, ורק אח"כ יוצאת לשמש (ככה שזה אמור לצאת גוונים של השמש בחום בהיר, ולא ממש כל השיער), האם זה פחות יהרוס את השיער כי אני לא אשתמש בהרבה מהחומר?
מקווה שתענו לי במהרה, תודה מראש! :)
*בקשר לתמונה - זה לא צולם באותו יום, ולכן אין בכלל את אותה התאורה אז הצבע נראה מאוד שונה, אבל זה רק בשביל שתבינו בערך מה הצבע של השיער למעלה, ומה הצבע למטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה
1234515/02/2011נועה,
אל תעשי SUNIN זה לא יהיה אותו צבע! מניסיון...
יפה לך השיער ככה , שמרי עליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)