אהלןן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהלןן
    דניאל
    13/03/2010

אני בת 16 והשיער שלי עבר ה-מ-ו-ן. עשיתי פתיחת תלתלים,צבע החלקה יפנית, גוונים,סני וכו וכו.
    כרגע השיער שלי 7 חודשים אחרי החלקה יפנית (שהתוצאות שלה לא היו בשמיים, ולא יצא כ"כ טוב), השיער שלי יבש במיוחד וכן צבעתי אותו לפני כחצי שנה לחום שוקולד:
    האם אני יכולה לצבוע את כל השיער שוב אבל הפעם לצבע חום שהוא קצת יותר בהיר מחום שוקולד? (וזה למרות מצב השיער) האם זה אפשרי? וכל כמה זמן אני צריכה לצבוע לשורשים? והאם עם הזמן הצבע יורד וצריך לחדש או רק ששורשים ?
    הייתי במספרה כלשהי ועשיתי החלקה יפנית והיא לא התקבלה לי כהוגן, יש קטעים שזה מתולתל וכמה שרוף, ולכן אני משתמשת במחליק שהשיער כולו יהיה חלק:
    האם במספרה שאני אלך ואני יעשה שוב החלקה יפנית (אני מתכוונת לעשות החלקה יפנית בעוד 4 חודשים) זה יצא חלק, כיוון וכבר סמכתי על המספרה ההיא והתוצאות לא היו טובות.
    עשיתי פסים בלונדינים לפני שנה וחצי, ומאז גם הסתפרתי, אבל זה נשאר לי ממש קצת ובאזור הפוני, האורך המקסימלי של הפסים הגיע עד הכתפיים ככה, כלומר וששאר השיער אין בו את הפסים כי עשיתי פסים רק בבחלק העליון כזה, ומאז גם גדלו שורשים, וצבעתי בחום שוקולד שצבעתי על הפסים ומאז הצבע ירד והפסים עדיין נשארו, וזה ממש שרוף כזה בחמיוחד אחרי ההחלקה יפנית זה ממש מגעיל ולא נעים לגעת, איך אני יכולה להעלים את הפסים המכוערים מהשיער מבלי להסתפר (כי ממלא השיער שלי מדורג).
    ומה ניתן לעשות עם שיער יבש מאוד מאוד, ואפילו קצת לשקם אותו ?
    והשיער שלי מאוד מלא, תמיד הוא היה כזה, ולמרות שאני מדרגת אותו בשביל שיראה פחות מלא, מה אפשר לעשות אחרת שלא יהיה מלא יותר!?

תודה מראש על התשובות !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהלןן

הוספת תגובה

• דניאל

זאב לוין
    14/03/2010

צר לי מאודי אבל אני אהיה מאוד קצר
    כל השאלות ששאלת אני לא יכול לענות עליהם מבלי לראות את סוג השיער צבע שיער ואת מצב הנוכחי של השיער
    כדי שאוכל לתת לך תושבה מקצועית ומדוייקת אני חיבת לראות את שיערך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו