מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעת שיער לבן - דהיית השיער לג'ינגאלון13/03/2010
יש לי מעל 80% שיער לבן ואני נוהג בשנים האחרונות לצבוע (לשטוף) את השיער אבל מנסה להשאיר מראה טבעי ולכן לא צובע את כל השיער לשחור פחם אטום אלא הספר מורח ל כ 30 דקות צבע (שילוב של שוורצקופ 5.5 אני חושב ו% חמצן). בצדדים הוא משאיר את החומר לפחות זמן לפיכך לא הכל נצבע (חלק נשאר אפור) ומתקבל מראה טבעי יחסית
הבעיה: כשהשיער דוהה תוך כשבועיים (ככל שחופפים יותר הדהייה בולטת יותר) הוא לא דוהה לכיוון הצבע האפור אלא למין ג'ינג'י חלודה שהוא גם לא יפה וגם לא כל כך טבעי
ניסיתי כמה "ספרי על" והתופעה לא השתנתה
אז מה? למליוני הגברים בעולם שלא מעוניינים לצבוע לצבע כהה אטום (שאינו מתאים לגיל מבוגר יותר) ומעוניינים להשאיר קצת אפור אין פיתרון אלא שהשיער ידהה לג'נג'י לפני שמחדשים את הצביעה?
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובת המומחים
גם לי דוהה ..18/04/2010גם לי דוהה צבע השיער לג'ינג', מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובת המומחים
גם לי דוהה ..18/04/2010גם לי דוהה צבע השיער לג'ינג', מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלון
קורן אריכא19/04/2010אני ממליץ לחפוף עם שמפו של שוורצקוף על "קולור סייב"כאשר בתוך השמפו יש קומפלקס חדשני אשר מייצב את צבע השיער על מנת להאריך את חיי הצבע על מנת שלא ידהה יותר מידי מהר בכל אופן מומלץ לעשות גם פיגמנטציה לפני הצבע .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)