מגן חום לשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגן חום לשיער
    sr
    22/03/2010

איפה אפשר להשיג מגן חום לשיער במחיר נוח בארץ?בארה"ב יש סוגים שמיועדים לתלתול וכאלה שלהחלקה(שגם גורמים לזה שהשיער יהיה יותר חלק) יש כאלה בארץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגן חום לשיער

הוספת תגובה

• sr

קורן אריכא
    23/03/2010

אני ממליץ לחפש באינטרנט יש לך מחליקים של "ביביליס פרו"שהם מצויינים מהטובים בעולם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה מוצרים?

sr
    23/03/2010

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי...איפה אפשר למצוא את זה? בסופרפארם או רק במספרות מקצועיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגן מפני חום מעולה- רייג' של קארין

אורית
    26/03/2010

בטח יקירה יש בארץ כמה שאני ניסיתי , אבל הרייג' הלבן של קארין הוא זה שאני ממליצה עליו.
    הוא גם עוזר בהחלקה , גם משמר את המראה לאורך זמן ושומר על השיער !
    ראיתי את זה למכירה במלא מספרות בצפון , אבל בתל אביב אני לא כל כך מוצאת אז אני קונה באתר שלהם שהוא מעולה .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו