שיער אירופאי-שאלה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער אירופאי-שאלה.
    ג'ניפר
    23/03/2010

אוקיי אז זו שאלה די פשוטה אבל מי שימצא תשובה רלוונטית כל הכבוד לו..
    יש לי שיער אירופאי לא ממש ארוך קצת אחרי הכתפיים.
    וכיאה לשיער אירופאי הוא מאוד עדין, שביר, דק,שומני ואורך בקצב דיי איטי.
    השאיפה שלי היא להאריך את השיער עד האורך המקסימלי שהוא יכול לצמוח אליו ובנוסף לגרום לו להראות בריא ולהיות חזק..
    1. איזה תכשירים או מוצרים יכולים לעזור לי לחזק את השיער ולגרום לו להתארך במהירות המקסימלית?
    2. עד איזה אורך שיער יכול להגיע? והאם כל אחת יכולה להאריך עד האורך המקסימלי או שזה תלוי בגיל, מוצא וכו'..אגב, אני בת 19.

שתי השאלות האלו ממש חשובות לי אז בבקשה אל תתעלמו מאף אחת מהן ..
    תודה רבה, ג'ניפר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער אירופאי-שאלה.

הוספת תגובה

• ?

ג'ניפר
    24/03/2010

לכולם ענו ורק לי לא..נראה לי שזו שאלה לגיטימית לא רק שלי אלא של הרבה בנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

ג'ניפר
    02/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ג'ניפר

אנג'לה טטרו
    04/04/2010

1.השמפו של שוורצקוף מציין לחיזור השורשים ,מה שכן זה לא יגרום לשיער שלך להארך יותר מהר 2 .אורך השיער תלוי בשיער יש כאלה אם שיער דק שמצליחות להאריך תוך כדי שמירת השיער ,ויש את אלה שהשיער מגיע לאורך מסיים ואז נישבר זה תלוי היום יש מוצרים נהדרים שיכולים לעזור לבעיה הזו את צריכה ספר מיקצועי שמתמכה בזה שיתן לך איבכון נכון ,אם את מאזור הצפון אשמח לתת לך יעוץ וגם החברים שלנו מהפורום שהם מאזור המרכז ,בהצלחה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו