שמשו סילבר לגבר - שמפו שטיפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמשו סילבר לגבר - שמפו שטיפה
    שי
    05/04/2010

שלום, אלו סוגי שמפו שטיפה יש? אני בן 25 וגדלו לי כמה שערות שיבה
    ואני ממש לא רוצה לצבוע או משהו...אני לוקח ויטמין בי כדי להאט את זה..
    רציתי לדעת : איזה אפקט יעשה השמפו silver על השיערות שיבה ?
    האם זה צובע אותם כזה בסגול או משהו כהה? איזה שמפו אני צריך איזה סוג ושל איזה חברה?
    האם יש באמת שמפו שזה כמו שטיפה? האם וולה SP פור מן יתאים?
    יש למישוה נסיון עם זה? מה עושים עם כל השיער שלי שחור ויש כמה שערות שיבה בודדות?
    ומה הטיפים להאט את זה?
    תודה מראש וחג שמח!
    יש פה ספר שניסה את זה על מישהו ויכול לעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שי

זאב לוין
    06/04/2010

שמפו סילבר מיועד לאנשים עם 70% שערות שיבה ומלאה אין שום דרך לכסות שיער שיבה ראשוני ע"י שמפו אלא רק ע"י צבעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה אני עושה? מי יכול לעזור?

שי
    09/04/2010

1. אתה בטוח ששמפו סילבר לא יעזור? ניסית שמפו סילבר על שיער שיבה? הבנתי ששמפו סילבר של חברת וולה שנקרא sp for man סיבלר בשביל גבר שמעתם על זה?

2. אז מה הפתרון שטיפה? שטיפה לא תפגע גם בשיער שלי השחור ותעלה עליו? ז"א אם אני רוצה רק שהיא תכסה כמה שערות בודדות לבנות?

.3 אם אני לוקח חינה שחורה צבע כזה וצובע ממש בעדינות שערות בודדות עם מברשת זה פוגע בשיער? שצובעים בצבע רגיל זה פוגע בשיער? ז"א זה צובע את השיער נכון ולא נוגע בקרקפת? או שהזמן שמחכים עם זה על הראש הורס את הקרקפת והכל?

5. למיטב ידיעתכם יש משהו שיכול לעזור להפסיק צמיחת שיער לבן או להאט? אני לוקח ויטמין בי שאמור להאט את זה אבל לא נראה לי שזה עושה משהו..

אז מה הפתרון אם אני רוצה לכסות כמה שערות בודדות בלי להרו את השיער?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו