מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמשו סילבר לגבר - שמפו שטיפהשי05/04/2010
שלום, אלו סוגי שמפו שטיפה יש? אני בן 25 וגדלו לי כמה שערות שיבה
ואני ממש לא רוצה לצבוע או משהו...אני לוקח ויטמין בי כדי להאט את זה..
רציתי לדעת : איזה אפקט יעשה השמפו silver על השיערות שיבה ?
האם זה צובע אותם כזה בסגול או משהו כהה? איזה שמפו אני צריך איזה סוג ושל איזה חברה?
האם יש באמת שמפו שזה כמו שטיפה? האם וולה SP פור מן יתאים?
יש למישוה נסיון עם זה? מה עושים עם כל השיער שלי שחור ויש כמה שערות שיבה בודדות?
ומה הטיפים להאט את זה?
תודה מראש וחג שמח!
יש פה ספר שניסה את זה על מישהו ויכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
זאב לוין06/04/2010שמפו סילבר מיועד לאנשים עם 70% שערות שיבה ומלאה אין שום דרך לכסות שיער שיבה ראשוני ע"י שמפו אלא רק ע"י צבעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה אני עושה? מי יכול לעזור?
שי09/04/20101. אתה בטוח ששמפו סילבר לא יעזור? ניסית שמפו סילבר על שיער שיבה? הבנתי ששמפו סילבר של חברת וולה שנקרא sp for man סיבלר בשביל גבר שמעתם על זה?
2. אז מה הפתרון שטיפה? שטיפה לא תפגע גם בשיער שלי השחור ותעלה עליו? ז"א אם אני רוצה רק שהיא תכסה כמה שערות בודדות לבנות?
.3 אם אני לוקח חינה שחורה צבע כזה וצובע ממש בעדינות שערות בודדות עם מברשת זה פוגע בשיער? שצובעים בצבע רגיל זה פוגע בשיער? ז"א זה צובע את השיער נכון ולא נוגע בקרקפת? או שהזמן שמחכים עם זה על הראש הורס את הקרקפת והכל?
5. למיטב ידיעתכם יש משהו שיכול לעזור להפסיק צמיחת שיער לבן או להאט? אני לוקח ויטמין בי שאמור להאט את זה אבל לא נראה לי שזה עושה משהו..
אז מה הפתרון אם אני רוצה לכסות כמה שערות בודדות בלי להרו את השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)