רציתי לדעת מה האבדל בין מוצרי סופר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי לדעת מה האבדל בין מוצרי סופר
    דוד
    07/04/2010

רציתי לדעת מה האבדל בין מוצרי סופר למוצרי מספרות
    איזה אחד עושה לי שלא כדאי לקנות ממספרותת

עכשיו אני אוהב להשקיע בעצמי רציתי לדעת סתם דוגמא משהו אמר לי שדוגמא יש LOREL של הסופר ויש LOREL של המספרה אז אמרו לי שזו אותה חברה רק של המספרה יותר מקצועי יש אמת ?

ורציתי לדעת עם יש אבדל גדול בין שוורצקוף GLIS לשוורצקוף BC
    כי המחיר עולה פי כמה ..
    סתם פשוט מעניין אותי לדעת אני מתכוון לקנות תBC אבל ממש מעניין אותי לדעת עד כמה יש אבדלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משה

זאב לוין
    09/04/2010

ההבדל בין מוצרי הסופר למספרות :
    1) מכיוון שסופר נותן מענה לקהל רחב שלא מתמצא בסוגי השיער באופן ודאי והקהל לא יכול לבחור לעצמו במדויק את מה שהוא צריך ע"פ סוג השיער שלו
    2) המוצרים שנמכרים במספרות הם יותר מרוכזים מכיוון שמעצב שיער מקצועי יכול להבדיל את סוג השיער את איכות השיער ולהתאים את השמפו והמסכה המתאימים לאותו סוג השיער
    3) זאת הסיבה שהמחירים שונים בין סופר למוצרים מקצועיים שנמכרים במספרה
    4) מומלץ לקנות את המוצרים במספרות המובילות שמוכרות מוצרים של חברות המוכרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כול האבדל ?

דוד
    09/04/2010

האבדל רק בריכוז החומר ?
    מה עם תוצאות ?

במספרות המוצרים עולים הרבה יותר יקרים תרוצה להגיד סתם דוגמא מוצר של שוורצקוף לשיער יבש פגום שנמכר בסופר ושנמכר במספרה יש להם פחות או יותר אותם איכות חומרים ותצאות פחות או יותר אותו דבר ?

עם ככה לא ניראה לי בכלל ששווה לקנות מי מספרות כי המחירים פי 2-3 יקרים יותר ....

ואני לא מבין גם מה יש להתאים ... כי עם יש לי שיער דק אני מתאים לי שמפו לשיער דק
    שיער צבוע .. אז אני קונה לשיער צבוע זה לא אמור להיות מסובך ...

אבל הכי ניראה לי הגיוני שהאיכות של המספרות לפחות רמה 2 מעל הסופר ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום משה

אנג'לה טטרו
    11/04/2010

בהחלט יש אבדל בין המוצרים שאתה קונה בסופר לבין המספרות ,המוצרים הרבה יותר איכותי ומיקצואי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו