מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה יפנית .נוני13/04/2010
שלום , אני בת 15 .. יש לי שיער חלק - גלי ( יותר חלק מאשר גלי ) אך הוא נפוח .
ולכן אני תמיד מייבשת עם מייבש שיער או עושה פנים , אני שונאת שהוא נפוח ( מה גם שהוא עבה ומלא .. )
חשבתי לעשות החלקה יפנית , רציתי לדעת האם החלקה יפנית תגרום לשיער שלי להיראות כמו שהוא נראה בפן ?
כל כמה זמן מחדשים את ההחלקה ?
האם היא פוגעת בשיער ?
ושאלה אחרונה - האם זה מאט את קצב הגדילה של השיער .. ?
תודה רבה מקווה שתענו על כל השאלות , תודה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיששהו ?
נוני17/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי החלקה והינה התשובות שלי .
מאיה17/04/2010עשיתי החלקה בגיל 11 ואני עד היום מצטערת על זה .
קודם כל זה עולה המון ! וכל פעם שמחדישים את ההחלקה נפרדים מעוד הרבה כסף .
אמורים לחדש כל חודשיים, ואם רוצים לחזור לשיער הטבעי שלך זה לוקח שנה - שנתיים וצריך כל הזמן ללכת עם פן / אסוף בגלל שרק השיער למטה יהיה חלק אז פשוט צריך לחכות שהשיער יגדל לגודל הרצוי ואז לגזור את ההחלקה . אני רק השנה חזרתי לחלוטין לשיער המתולתל שלי וכבר כמעט (אני מדגישה כמעט !) אין לי עוד את ההחלקה על השיער .
וד.א השיער נורא עם יבש עם ההחלקה וצריך המון קרמים יקרים שיגרמו לו להיות יותר בריא, ולעשות החלקה זה טיפול לא נעים בכלל, אני הייתי במספרה מ-8 בבוקר עד 7 בערב !!! אם למרות כל מה שכתבתי את עדיין רוצה לעשות החלקה אז בהצלחה טיפשונת ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מסכימה בכלל
ליזה21/04/2010אני לא יודעת איזה החלקה עשו לך...אבל נראה לי שעבדו עלייך וגם פגמו לך בשיער על הדרך...
רק אדם עם שיער בעייתי, מתולתל/גלי ויבש יכול להבין איזה משמעות יש לשיער שמסתדר פתאום מעולה בלי פן,בלי קרמים ובלי קוקו/צמה/סיכות וכו'...
אני עם החלקה קרוב לשנה...
החלקה בעיקרון מחדשים אחת לחצי שנה, א-ב-ל...זה לא נכון לכל אחת כי לכל אחת יש קצב צמיחת שיער שונה..ולכן, במידה ומחליטים כן לעשות החלקה יפנית, יש צורך להצטייד במחליק קרמי בבית, שיעזור לך להאריך את משך הזמן בין חידוש ההחלקות ויחליק את השורשים שכבר גדלו(מדובר ב10 דקות עבודה אחרי החפיפה...לא סיפור בכלל).
ההחלקה אורכת בין 3-4 שעות תלוי באורך ואיכות השיער...וממש לא 12 שעות של ישיבה במספרה...
ולגבי הקרמים-אף אחד לא מחייב אותך להשתמש בשום קרם,יקר או לא...אבל כל אחתףבין אם היא מתולתלת ובין אם השיער שלה חלק תרצה לשמור על שיער מטופח ויפה, ולכן כולנו משתמשות במסכות,שמפו וקונדישינרים בהתאם למה שאנחנו רוצות וצריכות...
אני אישית לא שמה ש-ו-ם קרמים בשיער...כבר שמתי מספיק לכל החיים בתקופת התלתלים שלי...אני משתמשת בשמפו לתינוקות (בערך 20 ש"ח) ומסכה של לוריאל הורודה לשיער מבריק (34 ש"ח) ואחרי העיצוב עם המחליק/אחרי שהשיער מתייבש-שמה תרסיס של "סרקל ד"ר פישר"-עולה 17 ש"ח נדמה לי...וזהו!!! השיער מבריק,חלק ויפה...הוא לא רואה פן, לא מתפצל ולא נראה כמו סחבה...
ככה שחבל סתם להבהיל אנשים, ובחישוב פשוט- החלקה של שורשים עולה בין 800 ל1000 ש"ח אחת לחצי שנה...פן אחת לשבוע לשיער ארוך עולה כ50 ש"ח אם לא יותר...שזה 200 ש"ח בחודש...2400 ש"ח בשנה-ההחלקה יוצאת ב400 ש"ח פחות...ככה שהשיקול הכלכלי פה הוא גם משמעותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוני
זאב לוין22/04/2010לפי המ שאת מתארת לפי שיערך את תקבלי תוצאה מדהימה
את ההחלקה מחדשים במקרה שלך פעם בחצי שנה או שנה קשה להגדיר בלי לראות את שיערך
במידה אם עושים את זה מקצועי אין שום סיבה שזה יפגע בשיער
ההחלקה לא משפיעה על קצב גדילת השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)