מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער שיבה מה הפתרון?שי17/04/2010
שלום, הבעיה : בן 25 וגדלו לי קצת שערות שיבה בודדות שאני רוצה להפטר מהן ולהאט את קצב הצמיחה שלהן.
מה שאני עושה: לוקח ויטמין בשם פאבה מסוג בי של סוגלר, אבל לא נראה לי שזה עוזר.
שאלות: ואשמח לתשובות..אני מעתיק מפורום אחר שלא ממש עזרו לי שם, וחשבתי שאולי פה יעזרו..? תודה מראש!
1. כאשר אני משתמש בצבע לשיער, טבעי או רגיל, או שטיפה, במידה ואני רק עושה בעדינות על השערה בלי לגעת בקרקפת האם זה עושה נזק לשיער שלי? או ברגע שאני מסתפר הכל גודל מחדש בלי בעיות והרס לקרקפת?
2. השמפו הזה just for men - שמפו שצובע את השיער בלי חמצן, איפה משיגים אותו? מישהו ממכם ניסה אותו א יודע איפה אפשר להשיג את זה? זה שמפו שצובע כמו שטיפה? האם זה הפתרון? מה הוא יעשה לשיער השחור הטבעי שלי? אם אני רוצה לצבוע רק כמה שערות?
3. מה זה הסטיק הזה שדיברתם עליו? זה כמו אודם או משחת נעליים? בצבע שחור? עולה 50 שקל ואני שם על איפה שאני רוצה בשיער ואז זה צובע את הלבן בשחור, וזה יורד במקלחת וזה עם צבע טבעי בלי חמצן? נו אז הדבר הזה מעולה!! איפה אני קונה את זה? וזה בצבע שחור אחיד? הלכתי לסופר פארם ולא ראיתי כלום..בחנות של שוקי זיקרי ראית רק שמפו סילבר ב120 שקל וזה הכל.
4. אני לא חושב ששטיפה תעזור לי כי יש לי שיער שחור עבה שגודל מהר, זדומרת אני אצטרך כל שבועיים לעשות שטיפה אם ככה? על איזה פתרון אתם ממליצים לי?
5. מאיפה משיגים את JUST FOR MEN ואת הסטיק הזה? מישהו ממכם מוכן לשאול את הספק שלו של מוצרי שיער מה הכי מומלץ במצב כזה של כמה שערות לבנות בודדות אם לא רוצים להרוס את השיער עם צבע ושטיפות? ואיזה שמפו הכי מומלץ ואיפה משיגים באיזור המרכז? תחשבו על זה שאם הסילבר הוא חומר סגול כזה חזק מעופרת אצטט, בטוח יש שמפו כזה שהפעולה שלו זה לצבוע באפור כהה יפה כזה ולהסתיר את השערות הלבנות זה מה שאני מחפש.
6. זה נכון שאם שמים שמן זית בשיער? או מיץ של בצל זה ימנע את ההתפשטות של השיערות הלבנות? או שזה קשור לתזונה או משהו? יש איזשהי דרך למנוע את הדבר המעצבן הזה? כל הטכנולוגיה של היום ולא מצאו משהו? רק צבעים שהורסים את השיער?
7. מה לגבי פתרון של לצבוע בצבע של חינה שחורה? אמא שלי צובעת ככה וזה מחזיק ךה..אם אני אצבע עם זה ככה בעדינות עם מברשת מה אתם אומרים? מה הפתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשי
קורן אריכא19/04/2010ממליץ ללכת לספר מקצועי על מנת לצבוע את השיער בצבעי צמחים על מנת לא להרוס את השיער .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)