שיער דק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער דק
    ענת
    20/04/2010

שלום,
    צבעתי את השיער לפני שנה וחצי לשחור ומאז לא צבעתי. עכשיו בשמש יש לו גם גוונים של חום אדום ושחור ביחד. השיער גם ארוך עד התחת וחלק. יש לי התלבטויות רבות אני רוצה להסתפר כבר המון זמן קארה ופוני ולצבוע אותו לחום דבש כדי לעשות לו שיקום. אני נורא מפחדת ומי כמוך יודעת בטח כמה קשה להיפרד משיער ארוך ולעשות לו שינוי מחשש שלא יצא כמו שחלמת. יש לי הרבה חילוקי דעות מכל מיני מכרים וחלק אומרים כדי להסתפר וחלק השני לא. אני לא יודעת למי להקשיב.
    ועוד שאלה..
    אני שוקלת אם לקנות מחליק.. השיער שלי חלק והכל אבל אני בדר"כ נוהגת לאסוף אותו בקוקו ואז שאני מפזרת אז הוא מתקרזל כזה.. אז אני שוקלת אם לקנות כדי להחליק אותו קליל.. אבל ניסיתי פעם אצל חברה וזה שורף את השיער ברמות מטורפות ושלא נדבר על הורס אותו. כדי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער דק

הוספת תגובה

• שלום רחל

אנג'לה טטרו
    21/04/2010

רחל זה שאלה לא פשוטה אבל אני יכולה להמליץ ואת תשקלי את זה ,אני בעד שינוים זה נכון שקשה מאוד להוריד אורך כזה אבל מצד שני נוראה רוצה שינוי זה שיער והוא אורך , אנחנו הנשים אוהבות להתחדש ,בקשר לצבע אולי את צריכה לעשות ניקוי צבע כדי שתתיעצי אם מעצב שיער .
    במידה ואת מחליטה לקנותמחליק יש איירון סרום שהייתי ממליצה לך לפני המחליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו