מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי צורת השיעריפית01/05/2010
עד לא מזמן היה לי שיער מתולתל ובריא, מלא נפח וברק ופתאום בהדרגה של מ'ס חודשים הפך לחלק ויבש ונשירה חזקה מאוד, אני מציינת שאני צובעת מדי חודשיים.... כולם חושבים שעשיתי פן!!!!
ממש מוזר.... האים הסיבה לכך היא הצבע? האים יש פתרון לחזור לתלתלים היפים שהיו לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי שיער
צפי14/11/2011שלום
אני בת 48 ומזה חצי שנה יש שינוי מוזר בשיער של הראש שמתחיל לצמוח חלק,חוץ מזה גם היו לי ריסים ארוכות ומעוגלות וגם הם איבדו את צורתם ונהיו ישרות לגמרי ,ממש כמו קסדה.יש לציין שהייתי אצל רופא עור והוא טען שייתכן ובגלל אנמיה שהייתה לי השיער שינה צורה,אני כמעט 3 חודשים לאחר קבלת עירוי ברזל ועדיין אין שום שינוי בריסים ובשיער ראשי.יש לי צמיחה חדשה בגלל נשירה שהייתה לי אך אין שינוי בצורה.
האם יש דרך שאוכל לטפל בבעיה של הריסים ?לא מעוניינת בהדבקת ריסים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי צורת השיער - תגובה
זאב לוין15/11/2011לא נתת לי מספיק פרטים אך יכול להיות שהשיער התייבש , אם זה המקרה את צריכה לשקם את השיער , שמפו + מסיכה מקצועיים - לדאוג לספר קצוות ואמפולות לשיקום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)