מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תענו לי דחוף!נטלי02/05/2010
הלכתי לספר לשאול לגבי החלקות למיניהן.
יש לי שיער מלא בגווני בלונד.
קראתי שאצלכם עושים החלקה ללא פורמלין,
אין לי בעיה להגיע לאיבחון של השיער רק רציתי לדעת פחות או יותר איפה אני עומדת
מבחינת המחיר.
שוב, שיערי מלא בגוונים בלונד שמש והוא עובר טיפה את הכתפיים.
א. לגבי החלקה צרפתית, האם אוכל לעשות על שיער עם גוונים?
ב. אם לא, אז לגבי הברזילאית שאצלכם היא ללא פורמלין מה המחיר לשיער כמו שלי
פחות או יותר... אני ממש לחוצה מכל מה שאומרים על הברזילאית.
ג. האם החלקה ברזילאית קוקו שוקו בטוחה לחלוטין כי גם בה נמצאה כמות גדולה של פורמלין.
תודה ענקית למי שעונה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטלי
אנג'לה טטרו04/05/2010החלקה קוקו שוקו והברזלית יש בהם פורמלין ולא מומלץ לעשות אותם יש את היפנית ,
בשביל להגיד לך הבחנה מדוייקת אני צריכה לראות את השיער ,יש הרבה שאם גוונים והשיער מתאים לגבי מחרים אני לא יכולה להגיד לך ,אם את מאזור הצפון אשמח לתת לך יעוץ ואם לא כל אחד ממנהלי הפרום אם תגשי למספרה אשמח לתת לך שרות בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)