מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום!!ליטל12/04/2007
שלום קוראים לי ליטל יש לי שער תלתלי קורזל ואני הישתמשתי כבר בכל סוגי הקרמים לתלתלי אף אחד מהם לא מתאים לי וגם שומפים וקונדישנר וגם אחרי החפיה בלילה אני שמה קרם בבוקר אני קמה אני לא מצליחה לסדר אותו.בכל וז ה לא עוזר לי מה אני יכולה לעשות???...
השמח אם תוכלו לעזור לי
בתודה רבההה ליטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה שוב אני ליטל
ליטל12/04/2007יש לי עוד שלה השער שלי יחסית קצר הוא בערך עד הכתפיים ואני לא מצליחה להאריך אותו אני היסתפרת הפעם האחרונה לפני שנה והוא לא אורך לי בכלל מה אני יכולה לעשות בשביל שזה יעזור לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
ליטל12/04/2007אני לא רואה את התשובה שלכם זה לא נותן לי ליראות ??.אתם יכולים לשלוח לי לאימל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליטל
זאב לוין12/04/2007תנסי לעשות פתיחת תלתלים
כדי להאריך שיער צריך להסתפר פעם בשלושה - חמישה חודשים גם בשיער מתולתל,
לא להסתפר זו טעות חמורה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיטל
ליטל12/04/2007
אני ינסה לעשות פתיחה.....אתה לא יכול להביא לי איזה מסכה משהו שאני יוכל להשים מסכה טבעית שאפשר לעשות בבית ?...או משהו אחר שאני יוכל להשתמש בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל
ליטל12/04/2007לא קיבלתי את התשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)