מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום....נאור24/10/2007
שלום אני צריך עזרה..
1.במה משתמש יודה לוי או מפורסמים אחרים להעמיד את השיער שהוא רך ויציב כי ניסית בוקס והוא טוב ל10 דקות אחרי זה הוא מתפרק והשיער מתחיל לינחות ניסית ספריי בלי גז ואז עם גז ושניים דביקים ניסית מוס הרבה דברים אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב ואם תוכלו לרשום לי שם מלא שאני אקנה כמו של מפורסים של מעצבי שיער גדולים שגם בחוץ השיער התפוס ולא יהיה קשה ושיהיה רך ונעים
2.נולדתי עם שיער חום בהיר בהיר בהיר מאוד בהיר עכשיו השיער שלי שינה את צבעו אבל משמעותי הוא עכשיו חום שטני רציתי לדעת איך או למה הוא אבל לתהליך כזה אומרים לי בגלל זאני מסתפר אבל בלונדינים לא הופך השיער לחום עם תוכלו לעזור לי להחזיר אפילו במעט את צבע השער בלי שטיפות וצבע הודה לכם מאוד
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאור
רונן פלג26/10/20071. מוצרי עיצוב להעמיד שיער נורא תלוי בסוג השיער מן הסתם ייתכן כי השיער שלך ממש לא דומה ליודה לוי כן יש לנסות כמה מוצרים עיצוב ברמת חוזק גבוהה....
2. לגבי הצבע בשיער כמובן שהוא יישתנה זה תמיד ככה אבל אם אתה רוצה להבהיר עדיף שלא תעשה את זה לבד אלא אצל ספר מוסמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נאור26/10/2007תודה שענית
השיער שלי גלי אני מצליח להעמיד את השיער עם פן אבל לאחר שעה או חצי שעה הוא מתחיל לנחות רציתי שתיתן לי חומר טוב שירזיק לי את השיער השיער שלי חלה ועם הקצוות מתחיל להתעגל
לגבי הצבע אני אומר שאי אפשר להחזיר את הצבע אלה אם אני עושה שינוי כימי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאור
זאב לוין27/10/2007תנסה להשתמש בג'ל חזק
לגבי הצבע אין להחזיר את הצבע הטבעי מבלי התערבות כימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)