מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפש ספריי וכמה המלצות...אוהד25/10/2007
1.היי...אני מעמיד את השיער שלי אבל לרוב הוא נופל ברוח בגלל שהוא ארוך מדי...
כדי להעמיד אותו אני עושה פן כדי להגביה אותו ואז עם מחליק כדי ליישר אותו כדי שהקוצים יראו קוצים ולא תלתלים כאלה...
אני משתמש בגומי של wella...אני רואה שזה לא הכי עוזר אבל הספר שלי אומר שזה החומר שהכי מתאים לשיער שלי...
עכשיו הבנתי שאולי כדי להחזיק אותו חזק אני צריך להשתמש בספריי כלשהו...
עכשיו אני יודע שלמשל בספייקים ארוכים משתמשים בספריי כדי להחזיק...
אז זה נכון?...
ואם כן על איזה ספריי אתם ממליצים?...שיחזיק טוב ושאחרי מקלחת לא יתקע בשיער...
אמ...אם אפשר גם ספריי לא הכי יקר...שמעתי על הספריי(אני לא יודע אם יש בישראל) Suave Rave 4X Mega...
אני יכול להשיג אותו בישראל?...הוא מתאים לי בכלל?...
2. מה זה סיליקון לשיער?...
3. צירפתי תמונה שלי...בקרוב אני הולך להסתפר...אז יש לכם אולי איזה תספורת אחרת להמליץ לי?...
תודה מראש...:]...
http://img452.imageshack.us/img452/6143/p1010194gz0.jpg - קישור לתמונה שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנננס דחווף המצצב שלי קששה
אפרת25/10/2007יואו אם אתה יכול לעזור לי אתה ענק !
תקשייייב , השער שלי מטולטל פרוע כזה . ואני לא יודעת מה לעשות איתו
אני ככל הזמן עושה פן . אמאשלי גם עברה את אותו סיפור עשתה כל הזמן פן והרסה את השער שלה ועכשיו היא עם סברה היא עושה כל כמה זמן אצל מישהי מרמלה .
אז אני מפחדת שאני היה כמו אמאשלי שהשער שלי ישרף , ואין לי מה לעשות איתו ביום יום .
אני שמה מים אחרי 10 דקות הוא מתנפח אותו הדבר עם קרם ..
תייייעץ לי מה לעשות איתו ודרך אגב אני שונאת טלטלייים . החלקה כבר עשיתי מה עווד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
זאב לוין27/10/2007את יכולה לעשות החלקה יפנית זה יותר טוב מסברה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח אם תגיבו לי גם...
אוהד27/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)