מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום, צריך עזרה קטנה :)אביב החביב26/10/2007
אני מחפש לראות סוגי תספורות מעוצבות לגברים כדי שאוכל לבחור מתוכן...
אם יש אתר כזה אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק...
חוץ מזה - יש ספרים שמבינים עניין ואפשר לראות אצלם תמונות של תספורות מעוצבות ולבחור מתוכן?
אני אציין שהלכתי למספר רב של ספרים וניסיתי להסביר במילים מה אני רוצה, אבל אף פעם אף אחד לא קלע... בכל אופן אשמח אם תעזרו...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביב
זאב לוין27/10/2007חיפוש קטן בגוגל אתה יכול למצוא
או בכל מספרה יש גם קטלוג תספורות גברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רוברט. קונדישינר מומלץ-אחרי ?
אלון27/10/2007לאחר שפמו הסילבר מה ההמלצות ?
להשאיר כך ולמרוח מסכה ?קרם טיפולי ? קונדישנר מותר {לא ינטרל את הצבע ? }
כל כמה זמן יש להשתמש בסילבר ? {ימים ? } בנוסף.מה מומלץ ?
קרויטר של וולה - עדיף {לאחר צביעה /הבהרה /טיפול כימי } ? ? ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים דחוף .חייב שיפור בשיער
אלון28/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון
זאב לוין28/10/2007לאחר סילבר אתה יכול להתשמש או במסיכה או בקונדישינר לפי מה שנח לך ושימוש בסיבלר לא חייב להיות יום יומי אלא לפי הגוון שאתה רוצה לראות בשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה !יש לי עוד מספר שאלות ...
אלון30/10/2007ברשותך...!
{1} האם שימוש בקונדישינר מחייב לאחר כל חפיפה [ אפילו ללא צבע. שיער טבעי ] ? או רק פעם בשבוע ,למשל ?...שערי קצר ובד"כ מאד מפוזר ונפוח וחייב קרם / ג'ל ,עדין ,כל יום ! [ שיער בריא ללא קשקשים...]
{2} מה התדירות המומלצת לשימוש : בקרם מזין לטיפוח והחייאת השיער [ קמילוטרקט-פרו-טבעי ] והאם ניתן להשאירו [ ללא שטיפה ] 3-4 ימים ? ! לא מסכה .
{3} כמה זמן ניתן ומותר להשאיר שמפו רגיל /קונדישנר בהתאמה על הראש טרם שטיפה ? ? ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון
זאב לוין03/11/20071) לא
2)אני ממליץ לישטוף כול קרם בסוף היום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)