מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!1111רונה25/05/2010
שלום!
אז ככה,השיער שלי במצב לא טוב.
בהתחלה היה לי שיער יבש ומתולתל ממש מתולתל וארוך-בינוני.
החלטתי לעשות החלקה ברזילאית לפני חצי שנה.הסתפרתי לשיער מדורג שהוא בינוני לא קצר ולא ארוךוועשיתי פוני.
עשיתי אות ההחלקהאבל אחרי חודש-חודשיים התלתלים התחילו לחזור אליי מהשורש.
והתחלתי לעשות הרבה פן ומחליק.כל יום הייתי עושה עם מחליק וכאילו נלחמתי עם השורש המתולתל שלי,במיוחד בפוני.
הבנתי שזה הורס לי את השיער וזה הרס לגמרי,השיער מת!יבש מאד ושרוף וישלי נשירה לגמרי.
חשבתי על לעשות החלקה לשיקום שיער ואני רוצה לצבוע את השיער ולקצר אותה אותו לקרה ולהשאיר את הפוני כי הפוני דווקא משנה אותי לטובה.
פשוט לקצר לשיער קצר-בינוני לא יותר מידי קצר אבל קצר מדורג כזה ולצבוע את השיער לצבע בהיר עם כמה גוונים.צבע השיער שלי הוא שחור-חום והייתי רוצה לשנות לגמרי את הלוק שלי.
הקטע שכרגע,אני לא יכולה להפסיק עם המחליק והפן,כי זה לא נראה יפה אחרי שאני יוצאת מהמקלחת והשיער מתייבש,כי למעלה השיער מתולתל ממש מתולתל מהשורש ולמטה הוא חלק קש בגלל המחליק כנראה.וזה נראה ממש לא יפה ואפילו מוזר,הייתי רוצ הלתת לשיער מראה טבעי ובריא אבל אני לא יכולה להפסיק עם המחליק והפנים,מה אתם אומרים על זה?
הקטע שכרגע אני יודעת שאני צריכה לשקם את השיער ואז לעשות החלקהולצבוע.
מה אתם ממליצים לי?
ועוד משו,אני יודעת שיש החלקות שקונים אותם ועושים בבית,שמעתם על זה?מה אתם אומרים?
חשבתי על לקנות חומרים של החלקה ולעשות בבית או לתת לספר,ששיעשה כי כרגע אין לי תקציב לגבי החלקה יפנית.זה מאד יקר.
וכמה זמן צריך לחכות ,כלומר אני רוצה לשקם את השיער ואז לעבור להחלקה כלשהי,כמה זמן צריך לחכות עד לשיקום השיער למרות שזה אינידיבדואלי ,בכל זאת כמה זמן בערך,חצי שנה לכל היותר?
כל עיצה תעזור כאן!!!
כן אני יודעת ישלי הרבה שאלות.
רונה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונה
זאב לוין26/05/2010כדי לתת לך תשובה מקצועית אני חייב לראות את שיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)