טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי... יש לי שיער תלתלים מדהים, אבל עצבני ביותר הוא פשוט מרדן לא מוכן להיסתדר בשום דרך והוא יבש מאוד מאוד. אני שמה לו קרמים כמו: פינק, קרליין, הוואי, נטורל מערבבת עם מוס וסיליקון וכלום אחרי 2 דקות בהגזמה הוא מאבד כל צורה מתנפח בלי פרופורציה ויש לציין שהשיער שלי אחרי הרבה פעולות כימיות כמו גוונים צבע והמון פנים.... בבקשה תמליצו לי על קרם , מוס , סיליקון של חברה מסויימת שייעצב לי את השיער וגם יתן לו ברק ושיישאר לאורך זמן.... בבקשה עזרה דחוףףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גלייז תפוחים של פול מיטשל,דיזיינר תלתלים של אינדולה,בונה תלתלים של מישל מרסייה(נמכר רק בסניפי הרשת) אלו חומרי עיצוב מקצועיים שעושים את העבודה ולכן נמכרים במספרות בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד