שימוש במחליק..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש במחליק..
    רויטלושש
    01/06/2010

שלום אני רויטל בת 18 ויש לי שתי שאלות:
    1)האם שימוש במחליק פעם-פעמיים בשבוע הורס את השיער?אפילו אם אני \ עושה מסכה לשיער פעם בשבוע?
    ואם כן מה בדיוק הנזק שיגרם?שבירה של השיער?התפצלות?נשירה?התקחות?
    2)האם גם השיער שעדיין לא צמח ינזק בעתיד?..או בכל מקרה עם אני עושה באופן קבוע במשך שנה..אז יגרם נזק לשיער..אבל ברגע שאפסיק אז השיער החדש שיצמח יהיה בריא כאילו מעולם לא השתמשתי במחליק?

השיער שלי ממש מדהים אחרי שאני עושה מחליק..אבל כל פעם שאני משתמשת בו יש לי רגשות אשם שאני הורסת לעצמי את השיער חח

תודה בכל מקרה..רויטל=)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש במחליק..

הוספת תגובה

• בבקשה מי שיודע שיענה..אני בטוחה שיש

רויטלוש
    01/06/2010

כאלה שיודעים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוויטל...

טל
    03/06/2010

כן,מחליק שורף את השיער.יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות.אל תאמיני למוכרים שאומרים שהשיער לא נשרף כי בשביל שהשיער ישנה את צורתו הוא חייב מעט להשרף או להתייבש
    אני חושבת שכדאי כמה שפחות-למרות המסיכות לשיער שהן חשובות.
    וכדאי גם להקפיד לגזור קצוות כל כמה זמן כדי שהשיער יתחדש באמת.

אני כמוך בקטע הזה לכן החלטתי שכל עוד אני מסתדרת בלי המחליק/מסלסל אני לא עושה בהם שימוש. תמצאי פתרונות ותראי מה עושה טוב לשיער שלך בלי החלקה. אני למשל מצאתי שרולים זה דווקא לא רע-ואפשר להשתמש בהם בלי מייבש שיער,אבל צריך סבלנות : )
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו