שיער מתולתל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער מתולתל
    שרון
    07/06/2010

שלום רציתי בבקשה לדעת יש לי שיער מתולתל לא ממש בקבוקים אבל יש בחלקים מסויימים הרבה בקבוקים ובחלקים מסויימים אין בכלל בקבוקים והשיער הוא דיי נפוח, אם אני לא תופסת אותו בצמה או משהו כזה ובכללי הוא נפוח רציתי לדעת האם כדאי להשתמש במסכה ? ,קרמים? ואני צריכה דיי הרבה קרמים כדי שהשיער יהיה פחות נפוח..האם זה הורס את השיער, עד כמה זה מזיק..? איזה קרם הכי מומלץ?? האם שמפו לתלתלים באמת עוזר או שבעצם כל השמפונים הם אותו הדבר? אני משתמשת בשל פנטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער מתולתל

הוספת תגובה

• מראה רטוב לשיער מתולתל

שרון
    07/06/2010

ורצית גם לדעת איך עושים מראה רטוב לשיער מתולתל לאורך כל היום בדרך שהכי פחות פוגעת בו??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלמונית

קורן אריכא
    08/06/2010

אני ממליץ לך להשתמש בשמפו של שוורצקוף לשיער מקורזל+מסכה לשיער מקורזל של שוורצקוף,לאחר מכן להשתמש בקרם לחות של פול מיטשל [מסדרת "הקונדישינר"] כמובן למרוח אותו על שיער לך על מנת להוריד את הנפח של השיער ולקבל תלתלים מהממים.
    יש לך מידע באינטרנט על המוצרים ,שיהיה בהצלחה
    קורן ונאוה מעצבי שיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו