שתי שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות
    ז'נט
    01/11/2007

שלום
    אני רוצה להתייעץ בשני נושאים:
    1- יש לי שיער דליל במיוחד באזור הקדמי מעל המצח "הפוני " .בצדדים ומאחורה יש לי הרבה שיער. מה מייעצים במקרים האלה: האם תספורת נכונה תביא למראה של שיר מלא? האם יש חומר מסוים שאפשר להשתמש בו? האם צריך לפנות להשתלת שיער באזור הדליל???

2- אני בת 39 ולפני שנתיים התחלתי לצבוע(לפני זה לא צבעתי אף פעם ומדי פעם עשיתי גוונים). הצבע הבסיס שלי הוא חום שתיני שתערבב כמובן עם שיבה. התחלתי (דרך ספר כמובן)לצבוע אדום בכל מיני דרגות ווריאציות . נמאס לי מהאדום ובא לי לעבור לחום שוקולד . בפעם האחרונה שצבעתי הספר בחר איתי צבע אדום יותר כהה לכיוון המהגוני וטען בפניי שאי אפשר לצאת מהאדום: צריך לבצע קודם מחיקה ואחכ לצבוע!!! האם זה נכון

מחכה לייעוץ
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות

הוספת תגובה

• ז'נט

רונן פלג
    01/11/2007

1. תשלחי לי תמונה ואני אוכל לתת לך ייעוץ הרבה יותר טוב[email protected]

2. קודם כל אפשר לצאת מצבע אדום גם בהדרגתיות, וגם ע"י פיגמנטציה = מחיקת צבע והכנסת צבע חדש.
    בדרך כלל אנו מייעצים לנשים בעלות שיער שיבה ללכת על צבעים יותר בהירים ואפילו עם גוונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ,אני אשתדל לשלוח בקרוב

ז'נט
    03/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו