שאלה בקשר לצביעת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לצביעת שיער
    שגית
    15/06/2010

שלום,
    השיער הטיבעי שלי הוא חום נוטה לשטני...צבעתי אותו לשחור
    אבל לא כול הראש כרגע צבוע רק החלק הקידמי.. והוא גם נשאר יותר בחלק האמצעי של השיער
    עכשיו אני רוצה לצבוע את כול השיער לצבע חום האם זה אפשרי ללא הבהרה?? אם אני יצבע לחום על העודף השחור איזה צבע יצא לי.... ואם ישארו גווונים שחורים על זה עדין ואני ימשיך לצבוע לחום על זה זהיעלם??? פשוט אני לא רוצה להגיע למצב של הבהרה להרוס את השיער אלה פשוט לא משנה לי אם ישארו גווני שחור בהתחלה אלה אם אני ימשיך לצבוע לחום אחרי כמה פעמים השחור יעלם???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לצביעת שיער

הוספת תגובה

• לירז

קורן אריכא
    16/06/2010

מכיוון שצבעת את שיערך לשחור הדבר היחידי שאת תוכלי לעשות לצבוע את השיער לחום כהה.
    בכל קרה אין אופציה לצבוע לצבע יותר בהיר על מנת להגיע לתוצאה טובה את צריכה לעשות פעולה שנקראת ,ניקויי פיגמנטים" ,בכל אופן אני ממליץ מאוד ללכת לספר מקצועי על מנת לאבחן את שיערך לקבל תוצאה נכונה ולא להתעסק עם צבעים בבית על מנת לא לגרום לנזק נוסף בשיערך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירז

זאב לוין
    16/06/2010

צבע שחור לא יעלם בלי ניקוי וז"א שישערו לך גוונים עד ששיערך לא יתארך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו