בבקשה כנסו ותעזרו לי בנוגע לשיער!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה כנסו ותעזרו לי בנוגע לשיער!
    מיכל
    03/11/2007

שלום.
    קוראים לי מיכל ואני בת 16.
    השיער שלי ממש מסובך..הוא מתנפח..לא מסתדר..כל קרם "מתנגד" לשיערי ולא משתף פעולה.
    השיער שלי הוא גלי-תלתלים לכיוון "הרע" והוא נע בין הכתפיים-לציצי והוא באורך אחיד (הכוונה,לא מדורג.)
    עשיתי החלקה יפנית לפני שנתיים, אך לא חידשתי כי לא הייתי כ"כ מעוניינת ועקב עלות ההחלקה והחומרים הכימיים.
    עשיתי דילול לפני כ-3 חודשים אך לא כ"כ עזר.
    עכשיו יש לי ממש נשירה בשיער ואני לא יודעת מה לעשות.
    אני עושה בדיקות דם, אני מקווה שזה בגלל ויטמינים או ברזל כי אני מפחדת ששיערי "ישבר" ותהיה לי התקרחות.
    רציתי לקנות מחליק אך לא קניתי כי חברה שלי הסתפרה קצר כי השיער שלה נהרס בגלל המחליק.
    ולהפך, אני לא רוצה בשום פנים ואופן להסתפר קצר, ממש לא. וכמובן, לא לפגוע בשיערי.
    אולי, לעשות מדורג ולחדש תשיער.
    מה אתה ממליץ?
    רציתי שתייעץ לי מה לעשות, כי אני לא יכולה עם השיער הזה =(
    ואגב,פעם..הוא היה מסתדר לי והייתי כ"כ מאושרת עם השיער.
    אני רוצה לחדש אותו, שיהיה בריא..לא להתעסק עם מחליקים והחלקות ודילולים שאחרי זה אני יבכה ימים ולילות על כך.
    יש אולי קרם שיעזור לי? כי ניסיתי נטורל,קרמה,פנטן,פנינה רוזנבלום,10,כיף .. באמת שהרבה. אולי גם קרם סיליקון?
    בבקשה ממך תעזור לי ותייעץ לי.
    תודה רבה והמשך יום טוב,
    מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיכל

זאב לוין
    03/11/2007

1 קודם כל אין לדלל את סוג השיער שלך כיוון שהוא מתנפח יותר ממה שהיה בקדמותו
    2 הנשירה ככל הנראה עונתית, אם היא לא מפסיקה תוך חודש עלייך לגשת לרופא ולבצע בדיקות דם
    3 כדי לחדש את השיער עלייך להפסיק עם החלקות ודילולים אלא להסתפר אחד ל4-6 חודשים
    4 אני ממליץ להשתמש במוצרים של וולה אס פי המתאים לפי סוג שיערך
    לגבי עיצוב השעיר אני ממליץ להשתמש בגלייז תפוחים של פולמיץ' של חברת וולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו