מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עכשיו אני ממש מבולבלת!!!!!!!!!!מאיה05/11/2007
שאלתי אותך פעם מה עוזר להורדת הנפח לשיער מתולתל ואמרת לי להשתמש בגלייז תפוחים.
אתמול הלכתי לקנות ותנחש מה היה רשום מאחור? "מעניק נפח וברק מדהים, עוזר בעיצוב ופיסול השיער..."(חברת אינדולה)
מעניק נפח?!
בבקשה תעזור לי...........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינדולה
רונן פלג06/11/2007אין לי מושג מה המליצו לך אבל אם הלכת על אינדולה יש לה ג'ל עדין בסדרת ה"דיזיינר" מעולה להורדת נפח ונותן מראה קצת רטוב.
ניתן לערבב אפילו עם מעט קרם לחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי- אז לקנות את הגלייז תפוחים
המבולבלת06/11/2007?????????????
או לא?
גלייז מוריד את הנפח או מעלה אותו?
תודה וסליחה על הנקציות...
שיהיה לך יום מקסים:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה לי בכן או לא
המבולבלת06/11/2007תשובה חדה וברורה-
לקנות או לא?
מוריד נפח או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון, יש שיער תלתלים נפוח ברמות מ
בתאל06/11/2007מה שעוזר לו זה רק הגלייז תפוחם של אינדולה תשימי אותו על שיער קצת רטוב כשהרא למטה, תהפכי את השיער ותשימי את הגלייז על כל השיער, מומלץ מאוד!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההמלצה!
המבולבלת07/11/2007אבל לא עדיף לשים על שיער יבש?
כשאני שמה על שיער רטוב זה מתכווץ לי ונראה גוש שיער ג'יפה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגלייז תפוחים מוריד את הנפח?
המבולבלת07/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלייז תפוחים של אינדולה
שחר07/11/2007מניסיון אני אומרת לך,
גלייז תפוחים של אינדולה בונה שיער מקסים.
מוריד נפח, עושה מראה שיער רטוב,
מתלתל שיער בצורה שכאילו הרגע בייביליס!!!
מאז שהציעו לי עליו קניתי ניסיתי ואני ממש מרוצה,
לא מתכוונת אפילו לנסות להחליף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם:)קניתי!
מישהי07/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)