שיער דליל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער דליל
    אנונימית
    03/07/2010

אני בת 15וחצי וכרגע השיער שלי נורא דליל.
    בתור ילדה תמיד היה לי שיער עבה נפוח ומלא , ובסביבות גיל 12 התחיל להדלדל לי השיער וכרגע אני במצב ממש נוראי השיער נורא דק בקושי אפשר לגעת בו מרוב שהוא דק וגם ישלי בראש מין קרחות כאלו , לא משהו רציני שממש בולט , אבל יש.
    אני מעל לשנה כבר מחליקה את השיער עם מחליק שהוא לא קרמי אני חושבת , כי השיער מתנפח ומתקרזל . לפני בערך חצי שנה עשיתי גזירה רצינית והורדתי בערך חצי מהשיער שכולו היה שרוף לגמרי ועכשיו חזר לי כל השרוף לשיער. אני לא רוצה לגזור שוב את השרוף כי שנאתי את עצמי עם השיער קצר ובכייתי על זה כלכך הרבהה זמן , אבל השיער ממש נוראי בלי מחליק ככה שאין לי פיתרון ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער דליל

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה..

אנונימית
    06/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אנונימית

אנג'לה טטרו
    06/07/2010

הבעיה שאת מתארת לצערי אני שומעת יותר ,מבנות שהם בני גילך בערך .
    אני מציעה לך לבדוק שלא חסר לך ויטמינם או כל דבר אחר זה משהו שמומלץ לנשירת שיער כמו שתיארת זה לא אומר שיש בעיה אבל עדיף לשלול ,
    ובקשר לשיער השרוף ,תפסיקי עם המגהץ תגשי למעצב שיער ותקני לך קרם שלא מזיק לשיער ותבקשי יעוץ איך לעצב את השיער בצורה נכונה , עדיף לך לעצב ולא לגהץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו