מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה רצינית, בבקשה עזרה!!יעל04/07/2010
שלום, אני בת 17
ויש לי בעיה אני לא יודעת איך לפתור אותה וזה מתיש
אני ממש רוצה שתעזרו לי...זה דחוף לי!
מלפני שנתיים בערך התחיל להיות לי שיער יבש - אבל רק באזור האחורי של השיער!!
וברור שלספר את השיער זה מומלץ בסיפור שלי, וסיפרתי את השיער קיצצתי אותו לפחות 13ס"מ ממה שהוא היה.
אז כן, לא הסתפרתי שנתיים ואולי יכול להיות שזה נבע מזה, שהשיער לא נשם וכו'
וגם ככל שהשיער שלי ארך הוא נהיה יותר דק והיו לי הרבה נשירות.
אז עכשיו השיער שלי קצר - קצת אחרי הכתפיים.
אבל הוא עדיין יבש מאחורה. וזה מעצבן אותי.
אבל בדיוק פה הבעיה, את השיער היבש מאחורה --> אין לי איך לספר!!!!
אם כבר אני צריכה לעשות קרחת ואני ממש לא רוצה
ואני לא רוצה להשתמש סתם בקרמים או בפנים בשביל שלא יראו לי את השיער היבש מאחורה..זה אחרי זה יהרוס לי עוד יותר את השיער
אני רוצה שהוא יהיה חלק ובלי יובש בשיער שהוא יהיה שיער רך וחלק!!
כי בעיקרון כל השיער שלי חלק חוץ מזה שהוא יבש מאחורה
****ויש לציין שבחיים לא צבעתי את השיער שלי!! אם כבר עשיתי מספר פעמים קטן פן בחיים שלי וזהו
יש לכם קרמים מיוחדים להציע לבעיה שלי??, שלא הורסים את השיער אלא עוזרים ליובש?
או כל פיתרון טוב ויעיל אחר?!
אני ממש אשמח אם תענו לי, תודה רבה! (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
אנג'לה טטרו05/07/2010הבעיה שאת מתארת היא בעיה נפוצה ,בשביל לתת לך את הטיפול המתאים אני צריכה לראות את השיער ,
יש כמה אפשריות אפשר להתאים מסכה טיפולית או סילקון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנג'לה תודה רבה! אבל....תעני בבקשה
יעל05/07/2010תודה אנג'לה על התשובה שלך!
אבל אין לי איך לצלם את השיער היבש, המצלמה לא מראה טוב
אני ינסה איכשהו לתאר לך..
השיער בכללי ממש בסדר הוא רגיל וחלק
אבל רק מאחורה יש איזה חלק של שיער שמתחיל מהקרקפת עד למטה והוא פשוט יבש, ונפוח! הוא ממש לא כמו שיער רגיל, כל שיערה ושיערה בניפרד ובגלל זה הוא גם מתנפח
וזהו בעיקרון, זה מפריע לי מאוד...
אם תוכלי להביא לי כל מיני קרמים או שמפו או מסכה כל מה שאת חושבת שמתאים לבעיה הזאת, אני אשמח לנסות אבל אני לא רוצה משהו שיהרוס לי את השיער בבקשה
שזה יהיה קצת משהו עדין..כי השיער שלי לא כזה קטסטרופה - זה בעיה אחורית של השיער רק.
אשמח לתשובה ועזרה תודה רבה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעל
אנג'לה טטרו06/07/2010אין לי בעיה לתת לך שמות של מוצרים טובים אבל היום יש המון מוצרים מעולים וצריך להתאים לפי סוג שיער זה הכי מקצועי אם יש לך שאלות נוספות אין לי בעיה לדבר איתך מחר אשמח לעזור לך במה שאני יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנג'לה
יעל07/07/2010אוקיי אני מבינה, את צודקת
כרגע חוץ מהבעיה הזאת אין לי עוד משהו נוסף
אבל באמת תודה רבה לך :) שיהיה לך יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
קורן אריכא08/07/2010אני ממליץ להתמש בקרם לחות של פול מיטשל"הקונדישינר " יש לך מידע באינטרנט כמובן למרוטח אותו על שיער לח ,בלי קשר אני ממליץ להשתמש בשמפו לשיער יבש ופגום +מסכה של שוורצקוף[יש לך מידע באינטרנט] עוד אופצייה ללכת לספר מקצועי על מנת לאבחן את שיערך ולשקול לעשות את החלקה הצרפתית של לוריאל שהיא משקמת את השיער בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)