שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    שאלה
    05/07/2010

היי אני עשיתי גוונים בשיער על שיער נקי כלומר חפפתי ואז לאחר שהוא התייבש עשיתי גוונים.
    השיער שלי היה מאוד בריא.
    לאחר שעשיתי גוונים במספרה והיא שטפה לי את הראש,אז ישר הסתרקתי וחצי מהגוונים נשרו. החומר היה מאוד חזק. עכשיו שמתי לב שגם כמות השיער בראש יותר קטנה מאשר הייתה לפני כן. השיער שלי מאוד עבה ברוך ה'.
    ולאחר כל מה שקרה וגם לפני כן אני משתמשת כל יום בשמן מרוקאי והוא עושה לי את השיער בריא יותר.
    עכשיו שאלתי היא האם כמות השיער תחזור ליהיות כמו שהייתה? ואם כן כמה זמן זה ייקח? אני מאוד דואגת כי השיער שלי כ''כ יפה ובריא ועכשיו לא יודעת הוא לא כמו שהיה.
    ועוד שאלה מה ניתן לעשות כדי שהגוונים יירדו מהר יותר? האם צריך להסתפר הרבה כדי שהם ייעלמו?
    ובכללי האם השיער שלי יחזור ליהיות כמו שהיה ,בריא? ותוך כמה זמן?
    שחכתי לציין שהיא לא עשתה גוונים מהשורש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?1

שאלה
    07/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ??

שאלה
    08/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ......

זאב לוין
    08/07/2010

הסרי דאגה מלבך השיער יחזור לקדמותו
    את צריכה לעשות קצוות כל 4 חודשים
    לגבי הגוונים את צריכה להעזר בסבלנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של:.....

אנג'לה טטרו
    11/07/2010

לפי איך שאת מתארת כנראה החומר באמת היה חזק.כמובן שהשיער יחזור להיות כפי שהיה פעם.
    הייתי ממליצה לך להתמיד ולהשתמש בחומרים נכונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו