מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהשאלה05/07/2010
היי אני עשיתי גוונים בשיער על שיער נקי כלומר חפפתי ואז לאחר שהוא התייבש עשיתי גוונים.
השיער שלי היה מאוד בריא.
לאחר שעשיתי גוונים במספרה והיא שטפה לי את הראש,אז ישר הסתרקתי וחצי מהגוונים נשרו. החומר היה מאוד חזק. עכשיו שמתי לב שגם כמות השיער בראש יותר קטנה מאשר הייתה לפני כן. השיער שלי מאוד עבה ברוך ה'.
ולאחר כל מה שקרה וגם לפני כן אני משתמשת כל יום בשמן מרוקאי והוא עושה לי את השיער בריא יותר.
עכשיו שאלתי היא האם כמות השיער תחזור ליהיות כמו שהייתה? ואם כן כמה זמן זה ייקח? אני מאוד דואגת כי השיער שלי כ''כ יפה ובריא ועכשיו לא יודעת הוא לא כמו שהיה.
ועוד שאלה מה ניתן לעשות כדי שהגוונים יירדו מהר יותר? האם צריך להסתפר הרבה כדי שהם ייעלמו?
ובכללי האם השיער שלי יחזור ליהיות כמו שהיה ,בריא? ותוך כמה זמן?
שחכתי לציין שהיא לא עשתה גוונים מהשורש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?1
שאלה07/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
שאלה08/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה......
זאב לוין08/07/2010הסרי דאגה מלבך השיער יחזור לקדמותו
את צריכה לעשות קצוות כל 4 חודשים
לגבי הגוונים את צריכה להעזר בסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של:.....
אנג'לה טטרו11/07/2010לפי איך שאת מתארת כנראה החומר באמת היה חזק.כמובן שהשיער יחזור להיות כפי שהיה פעם.
הייתי ממליצה לך להתמיד ולהשתמש בחומרים נכונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)