חיפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיפה
    אבתי
    06/07/2010

השיער שלי יבש ודליל ומגיע עד לקו הכתפיים, כבר עשיתי פעמיים החלקה יפנית לפני מספר שנים אך התוצאות לא היו לשביעות רצוני ועשיתי החלקה ברזילאיית שהתוצאות היו טובות רק לזמן קצר. עכשיו אני מעוניינת לעשות החלקה צרפתית אך מפחדת שתהיה לי נשירת שיער שקיימת ממילא היום. מה החסרונות של החלקה כזו והאם היא מאושרת ע"י משרד הבריאות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיפה

הוספת תגובה

• שלום אבתי

אנג'לה טטרו
    06/07/2010

אני מכירה היטב את החומרים שיש בשוק ,אני רוצה להגיד לך דעה מיקצואית אין כמו החלקה יפנית .
    המון זמן אני עובדת אם החלקה והיא לשביעות רצוני ולא מזיקה לא לי ולא ללקוחה ,
    אני יודעת אחרי ששולחת כל חומר כזה או אחר למשרד הבריאות ועד היום היפנית הכי מוצלחת וגם יש לה אישור ,צרפתית לא שלחתי לכן אני לא יודעת
    הייתי מציאה לך לגשת למעצב שיער שהוא באמת מומחה להחלקות ולהייעץ .
    חיפה יש לכם שמה מומחה איציק כרסנטי תתיעצי איתו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקות

קרן בניסטי
    15/07/2010

הי
    קיימות מס החלקות בשוק
    ולכן עם עשית לפני מס שנים דברים השתנו זה לא חשוב איך קוראים להחלקה אלא התוצאה
    ולכן צריך איבחון
    את מוזמנת לביקור 0544746696
    קרן בניסטי מעצבת שיער ומאפרת מיקצועית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו