מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיפהאבתי06/07/2010
השיער שלי יבש ודליל ומגיע עד לקו הכתפיים, כבר עשיתי פעמיים החלקה יפנית לפני מספר שנים אך התוצאות לא היו לשביעות רצוני ועשיתי החלקה ברזילאיית שהתוצאות היו טובות רק לזמן קצר. עכשיו אני מעוניינת לעשות החלקה צרפתית אך מפחדת שתהיה לי נשירת שיער שקיימת ממילא היום. מה החסרונות של החלקה כזו והאם היא מאושרת ע"י משרד הבריאות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אבתי
אנג'לה טטרו06/07/2010אני מכירה היטב את החומרים שיש בשוק ,אני רוצה להגיד לך דעה מיקצואית אין כמו החלקה יפנית .
המון זמן אני עובדת אם החלקה והיא לשביעות רצוני ולא מזיקה לא לי ולא ללקוחה ,
אני יודעת אחרי ששולחת כל חומר כזה או אחר למשרד הבריאות ועד היום היפנית הכי מוצלחת וגם יש לה אישור ,צרפתית לא שלחתי לכן אני לא יודעת
הייתי מציאה לך לגשת למעצב שיער שהוא באמת מומחה להחלקות ולהייעץ .
חיפה יש לכם שמה מומחה איציק כרסנטי תתיעצי איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקות
קרן בניסטי15/07/2010הי
קיימות מס החלקות בשוק
ולכן עם עשית לפני מס שנים דברים השתנו זה לא חשוב איך קוראים להחלקה אלא התוצאה
ולכן צריך איבחון
את מוזמנת לביקור 0544746696
קרן בניסטי מעצבת שיער ומאפרת מיקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)