מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחליק או פן?שרית13/07/2010
יש לי שיער מטולטל ואני מאוד מתקשה לסדר אותו עם הפן הישן שלי שיהיה חלק כמו שאני אוהבת שאני עושה אצל חברה שלי למשל עם פן טוב יותר
אני מתלבטת מה עדיף כי יש את הפנים למיניהם ויש גם מחליקים לשיער
אני עוד לא החלטתי מה טוב יותר ומה אני רוצה
בכלל זה עסק יקר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון אישי-
אריק13/07/2010אם את יודעת לעשות פן אז תלכי על פן!!! זה יותר מהיר והתוצאות לטעמי האישי פי אלף יותר יפות ממחליק.
הדגשים:
1) פן עדיף על מחליק רק אם את יודעת לעשות פן, כי רק אם יודעים אז זה מהיר ויפה...
2) תקני פן רציני (לי יש של גדעון) ומברשת רצינית, כי רק עם פן טוב זה הולך בקלות, במהירות ובלי התנפחות.
לי היה פן ישן, מחליק חדש ופן חדש... בסוף נשארתי עם הפן החדש בלבד:-)
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני הייתי הולכת על פן
רעות14/07/2010לי אישית יש פן של רוונטה והוא עושה את העבודה מעולה ואיכותי. לגבי היוקר- לא עסק מאוד זול אבל גם לא בשמיים, לגבי רוונטה ספציפית אני יודעת שיש עליהם הנחה של רבע מהמחיר ב"טרקלין חשמל", ידוע לי לגבי עוד חברה שיש הנחה אבל שכחתי מה שמה, תכף אברר ואכתוב. כלל אצבע- בדברים טובים שווה להשקיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפן חדש
שרית15/07/2010זה נכון.
אני חייבת לקנות בקרוב כי בנתיים אני מסתובבת עם שיער מאוד לא מסודר... את יודעת מתי זה ממשיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
זאב לוין15/07/2010אני ממליץ לך להשתמש במחליק מכיוון שזה פחות פוגע בשיער
אם את מסתדרת יותר טוב עם פן אז תשתמשי בפן, אבל ב2 המקרים אני מאוד ממלילך להשתמש בסרום השומר מפני חום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום
שרית15/07/2010אני לא ממש אוהבת סרומים למיניהם הם גורמים לשיער שלי להרגיש מוזר ואני לא ממש אוהבת את זה
אולי אני קונה את אלה שלא מתאימים לי, יכול להיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה סרום היית ממליץ?
שקד17/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שרית
אנג'לה טטרו15/07/2010עדיף פן ,לתווך ארוך עדיף הנזק לשיער פחות מהמחליק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרית
קורן אריכא18/07/2010אני ממליץ לקנות פו טוב של איתמר על מנת שישמר לתקופה ארוכה ,מחליק פחות מומלץ על מנת לא להרוס את השיער מכיון שהטמפרטורה שלו מגיעה ל-220 מעלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)