מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה לשיער יבש ונפוחפלפלת18/07/2010
שלום ,
אני בעלת שיער ארוך חלק - גלי , בת 35 ; ילדתי לפני שנה ו 7 חודשים .
כבר כשנה שהשיער שלי פשוט נוראי , יבש מאד , מתולתל ונפוח ושום טיפול לא מקל ; השיער נראה " מחושמל " ושום קרם קרם לחות לא עוזר ( יש לי כבר 10 סוגים בבית ואף אחד מהם לא עושה את העבודה ) אני רוב הזמן עם שיער אסוף ולא נהנית מהשיער הארוך שלי אנימסתפרת פעם בשלושה - ארבעה חודשים נראית נהדר במהלך מספר ימים אחרי התספורת ובזה זה נגמר ; אחרי חפיפה אחת הכל כמו " ליפה " ואני חוזרת לאסוף
נראה לי כי הגוונים שעשיתי לפני חצי שנה ואחריהם 2 שטיפות כדי להוריד אותם פגעו בשיער שנהיה יותר יבש וקשה לתחזוקה. מבקשת מאד המלצה למסיכה שאפשר להכין בבית ולעשות פעם בשבוע באופן קבוע כדי לנסות לחזור לשיער חלק נורמלי ...
כל טיפ נוסף יתקבל בברכה
פלפלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלפלת
קורן אריכא18/07/2010אני ממליץ להשתמש במסכה של שוורצקוף לשיער יבש ופגום ובנוסף להשתמש בשמפו לשיער יבש ופגום של שוורצקוף לאחר מכן השיער יראה ניפלא אני ממליץ גם להשתמש בקרם לחות של "פול מיטשל מסדרת הקונדישינר על מנת שהשיער יראה מסודר ביום יום ועל מנת להוריד את הנפח,יש לך מידע באינטרנט על המוצרים .בהצלחה והמשך יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)