עזרה לשיער יבש ונפוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה לשיער יבש ונפוח
    פלפלת
    18/07/2010

שלום ,
    אני בעלת שיער ארוך חלק - גלי , בת 35 ; ילדתי לפני שנה ו 7 חודשים .
    כבר כשנה שהשיער שלי פשוט נוראי , יבש מאד , מתולתל ונפוח ושום טיפול לא מקל ; השיער נראה " מחושמל " ושום קרם קרם לחות לא עוזר ( יש לי כבר 10 סוגים בבית ואף אחד מהם לא עושה את העבודה ) אני רוב הזמן עם שיער אסוף ולא נהנית מהשיער הארוך שלי אנימסתפרת פעם בשלושה - ארבעה חודשים נראית נהדר במהלך מספר ימים אחרי התספורת ובזה זה נגמר ; אחרי חפיפה אחת הכל כמו " ליפה " ואני חוזרת לאסוף

נראה לי כי הגוונים שעשיתי לפני חצי שנה ואחריהם 2 שטיפות כדי להוריד אותם פגעו בשיער שנהיה יותר יבש וקשה לתחזוקה. מבקשת מאד המלצה למסיכה שאפשר להכין בבית ולעשות פעם בשבוע באופן קבוע כדי לנסות לחזור לשיער חלק נורמלי ...

כל טיפ נוסף יתקבל בברכה
    פלפלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה לשיער יבש ונפוח

הוספת תגובה

• פלפלת

קורן אריכא
    18/07/2010

אני ממליץ להשתמש במסכה של שוורצקוף לשיער יבש ופגום ובנוסף להשתמש בשמפו לשיער יבש ופגום של שוורצקוף לאחר מכן השיער יראה ניפלא אני ממליץ גם להשתמש בקרם לחות של "פול מיטשל מסדרת הקונדישינר על מנת שהשיער יראה מסודר ביום יום ועל מנת להוריד את הנפח,יש לך מידע באינטרנט על המוצרים .בהצלחה והמשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו