מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלות בנוגע לתלתלים = |נוי09/11/2007
הייתי רוצה שתמליצו לי על קרם לשיער מתולתל דיי עבה ,
שאפשר לקנות בסופר פארם ,
ניסיתי את רוב הקרמים וכולם לא ממש עוזרים כי השיער מתנפח מאוד מהר ,
אני עושה דילול וזה דיי עוזר עד שהשיער גדל ומתנפח ..
ועוד שאלה :
אם אני אעשה פוני לצד , בלי להחליק אותו ,
הפוני ייתנפח ?
זה יראה נורמלי בכלל ?
בבקשה תעזרו לי , = (* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות אם לא הבהרתי את עצמי ברור*
נוי09/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא קרם לחות? כנסי
שחר10/11/2007לפי התיאור שלך, יש לי בדיוק אותו שיער, עבה מתולתל, פוני לצד ומתנפח!
עד לפני כחצי שנה השתמשתי בכל מיני קרמים שבכלל לא עזרו,
הדבר היחידי שעזר לי ואני מבטיחה לך שהוא לא מזיק
זה הגלייז תפוחים של אינדולה, מניסיון ואין לי כוונה להחליף!
מוריד נפח, מתלתל את השיער בצורה נפלאה והפוני? מקסים~!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל ...
נוי10/11/2007תוודה רבה [=
אבל את לא מחליקה את הפוני ?
ואיפה משיגים ? כמה זה עולה בערך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
שחר11/11/2007אפשר להשיג ברשתות הסופר פארם- יש קופסא קטנה, ויש גדולה.
אני קונה את הגדולה כי זה יותר משתלם לי ועולה 45 ש"ח.
אני שמה אחרי המקלחת מעט קרם לחות מסרקת ושמה את הגלייז ומכווצת את השיער, ורק את הפוני אני מסרקת (פוני ארוך לצד!!).
כשאני הולכת לישון אני שמה סיכה קטנה בקצה הפוני והוא נשאר חלק.
אף פעם לא ניסיתי להחליק את הפוני בפן,
עדיף לי השימוש בחומרים אחרים על פניו, סתם הורס את השיער!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר הי - כנסי
לילי12/11/2007את הגלייז תפוחים הזה אפשר לשים על תלתלים יבשים? זאת אומרת לא על שיער רטוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כנסי
שחר12/11/2007בטח שאפשר, רק פעם אחת שמתי את הגלייז על שיער יבש,
(שהתלתלים לא היו מודגשים) וזה הדגיש אותם.
בכל מקרה אני מעדיפה לשים רק אחרי המקלחת
ובבוקר להשאיר את השיער כמו שהוא בלי להוסיף עוד גלייז...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר אז זה בעצם כמו מוס לא?
לילי12/11/2007שעושים עם הדיפיוזר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא חושבת- כנסי
שחר12/11/2007יצא לי מספר פעמים להשתמש במוס ואני לא כל כך אוהבת.
הוא מקשה את השיער יותר מדי ולא ממש נותן לו חופשיות,
מעמיד אותו במקום בלי תזוזה...
בדיפיוזר אף פעם לא השתמשתי, רציתי אבל המליצו לי לא להשתמש בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר - למה לא דיפיוזר - כנסי
לילי13/11/2007מה אמרו לך על הדיפיוזר? משהו רע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיכנסי
שחר14/11/2007נורא רציתי דיפיוזר וביררתי מחירים וכמעט אפילו קניתי,
אחר כך התייעצתי עם שני ספרים ושניהם אמרו לי
שעדיף לא לא לקנות ולא להשתמש.
כי כשעושים איתו השיער נראה טוב
אבל אחרי זמן קצר התסרוקת נהרסת והשיער נראה לא מטופח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שאמרו לך את זה רק כי רצו
שני15/11/2007שתבואי תעשי אצלם ותשלמי להם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא...
שחר15/11/2007הציעו לי לנסות כדי לראות את התוצאות,
אבל הציעו לי לא לקנות ולא לעשות בכלל אפילו אצלם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה?
בני17/11/2007כמה צריך לשלם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה אותך ויודעת מה את צריכה
שירן12/11/2007אני בדיוק כמוך ,שיער מתולתל ונפוח שלא מסתדר אם אני לא עובדת עליו שעתיים.
אז בקשר לשאלה של מה לשים עליו ,אני ממליצה על קרם לחות (מה שיתאים לך) ולאחר מכן למרוח מוס (אני משתמשת בשוקי זקרי וזה ממש עובד)
ובקשר לפוני ,גם אני עשיתי פוני לצד לא מזמן ויצא מדהים אבל כמובן שצריך לעבור עליו עם פן בבוקר!
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלתלים
רונן פלג18/11/2007קום כל תפסיקי לדלל את השיער את רק מגבירה את הנפח בשיער.
ההמלצה הראשונה שלי היא אולי לעשות פתיחת תלתלים על מנת שיוריד לך את הנפח משמעותית ואז יהיה לך הרבה יותר קל לעצב את השיער ובמקביל לתת לשיער תספורת שמתאימה לסוג שיער שלך.
לגבי חומר עיצוב = בדרך כלל אני ממליץ להשתמש בג'ל נוזלי ולערבב איתו קצת קרם לחות....יכול לתת לך תוצאות טובות.
אבל הכי חושב לשיער כמו שלך עד כמה שהבנתי ממך ... זה ה ז נ ה .. לעשות מסכות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)