החלקה לשער הרוס.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה לשער הרוס.
    kittystarr
    28/07/2010

שלום :)
    החלקתי את השער שלי בעזרת פן וביביליס במשך 7 שנים בלי הפסקה, כמובן זה הרס לא את השער לגמרי.
    עכשיו אני לא מחליקה אותו בערך 9 חודשים (רק את הפוני, ואת שאר השער החלקתי פעמיים בתשעה החודשים האחרונים).
    כדי לשקם את השער שהתחיל להשבר בצורה מטורפת השתמשתי באמפולות משמן ענבים.
    זה מאוד עזר בהחלה, עכשיו כבר אין לו כ"כ השפעה, כנראה שהוא טוב רק למצב קריטי מאוד...

השער עדיין נשבר, ולי נשבר מהשער!
    אני רוצה שער חלק אבל אני לא יודעת אם כדא עכשיו לעשות החלקה שאני מאוד מאוד רוצה.
    איך אני מבואה את השער שלי למצב נורמאלי ומתי יהיה אפשר לעשות החלקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה לשער הרוס.

הוספת תגובה

• kttystarr

זאב לוין
    01/08/2010

את בהחלט יכולה לבצע תהליך של החלקה היפנית
    קודם כל אמורים לעשות את השורש ואת הקצוות בחומר מאוד מאוד עדין, כדי שזה לא יגרוםלנזקים עליך לוודע שמעצב השיער הוא מספיק מיומן בהחלקות כדי שזה לא יגרום לך לנזקים
    במידה ואם תצתרכי יעוץ נוסף אני מזמין אותך אלינו ליעוץ מקצועי ולגולשות הפורום זה ללא ת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה לשיער הרוס

אנג'לה טטרו
    03/08/2010

איך שאת מתארת בהחלט את צריכה שיקום לשיער ,הדרך הכי מיקצועית היא שאחד ממעצבי השיער המומחים לא כל אחד כמובן ,יראו את השיער ויתנו לך דיאגנוזה נכונה ולפי זה יתאמו לך את הטיפול הכי מתאים לשיער .לגבי החלקה צריך לראות אם אכן כן אפשאר אז בהחלט לעשות כדי שלא יצריך ממך פנים בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו