שאלה לזאב - אני רוצה תלתלי זהב...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לזאב - אני רוצה תלתלי זהב...
    loren
    04/08/2010

שלום זאב,
    אני לורן בת 23 ונמצאת כרגע בחיפוש נואש של ספר מצויין לתלתלים ועצה טובה לשאלתי. הוספתי את התמונה הטובה ביותר שמצאתי של התלתלים ככה תוכל לראות הכי בבירור..:)
    בכל אופן השיער שלי כמה 6 שנים אולי יותר עובר צביעות היה אדום ואחרי זה חום וכבר תקופה של שנתיים הוא שחור ונמאסס....
    הייתי רוצה לעשות איתו משהו גם מבחינת תספורת שתוריד נפח, היום השיער שלי קצת יותר ארוך מבתמונה. וגם מבחינת צבע, אני נורא רוצה לעשות משהו עם בלונד או גוונים של בלונד, איזה גוון היית מציע, ואם כן איך בכלל עושים את זה?... המעבר מכ"כ הרבה צביעות וצבע שחור עכשיו לצבע בלונד מבלי להרוס ולשרוף את השיער שלי?..
    חייבת מישהו מקצועי, שידאג לשיער היטב... גם רעיון כמו להשאיר בסיס כהה אבל לא שחור ועליו הרבה גוונים דקים של פלטינה מדמיינת את זה יפה. אבל הכי חשוב לי שהשיער לא יהרס כי הוא מסוג שיער דק ככה שיש צורך ביד ממש מקצועית. חוץ מזה האם זה משהו שאפשר לעשות בביקור אחד אצל הספר או שצריך כמה?.. אשמח לקבל את דעתך בעניין, תודה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• להתייחסות מנהלי הפורום

ניר
    12/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורן

זאב לוין
    15/08/2010

לפי התיאור שאת רוצה להגיע זה תהליך מאוד מורכב שיכול לגרום לנזק לשיערך, אבל כדי לתת לך תשובה מקצועית יותר אני חייב לראות את שיערך מקרוב ואז אוכל לתת לך תשובה מדוייקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו