מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת איך להסתדר עם השיערגל05/08/2010
שלום רב,
יש לי תלתלים מאוד מאוד מאוד קדים לסידור.
את האמת, אף פעם לא באמת ניסיתי להסתדר איתם כמו שצריך ואם כבר ניסיתי אז התייאשתי מהר מאוד!
אני כל הזמן עושה פן כי זה מאוד מקל עלי עם הסידור של השיער אבל אני רוצה להפסיק עם הפנים כי אני יודעת שאני סתם הורסת לעצמי את השיער וחבל.
הייתי רוצה שתמליצו לי מה לעשות או על איזה חומרים כדאי לי לשים בשיער על מנת שישאר בדיוק כמו שהוא נראה אחרי חפיפה כשהוא רטוב.
אני לא רוצה שהשיער יתכווץ לי כי הוא גם ככה קצר ואני גם לא רוצה שהוא יתנפח ואני אראה כאילו יש לי אפרו. :)
אני מאוד מגבילה את עצמי בגלל כל עניין של הפן, לא הולכת לים ולבריכה כי אני לא רוצה שיראו אותי עם תלתלים כי הם ישר מתנפחים.
אני יודעת שזה נשמע קצת דבילי אבל זה באמת מפריע לי ולכן אני מקווה שתוכלו לעזור לי!!!
אשמח לכל תגובה שהיא,
המשך יום מקסים !
תודה רבה ^^* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים? :(
גל08/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
עמית30/04/2011את צריכה לשים קצת קרם ג'ל לבניית תלתליםלא לסרק המון לקנות שמפו שיש עליו כיתוב של לשיער תלתלים \מתולתל לשים המון מרכך לפעמים קצת לתפוס בגומייה וסיכה שתעזור לך בשיער לתפוס אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגל-
**30/04/2011אם את אומרת שהשיער נהיה אפרו כנראה שאת צריכה פתיחת תלתלים, ושימי ספריי לחות בשיער שישאר רטוב ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת איך להסתדר עם השיער - תגובה
שגיב בבילה02/05/2011אני יכול להמליץ לך על טיפול של SP של וולה להורדת נפח וליום יום להישתמש עם גלייז שזה מעצב את התלתלים בצורה מושלמת לאחר יבוש עדין אפשר לשים בקצבות שמן או קצת קרם לחות בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)