חייבת עזרהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרהה
    אנה
    08/08/2010

שלום !
    אני בת 16 וכבר שנתיים וחצי לא הסתפרתי
    השיער שליי ממש יבש ואפילו שרוף בגלל שהייתי עושה לפני שנתיים מחליקים והרסתי פשוט את השיער
    עכשיו ישלי חבר כבר שנה וחצי והוא תמיד אומר לי לפזר את השיער וליהיות נשית אבל אני כמו תמידדדד אוספתת ואוספתת ולא סובלת לראות את עצמי עם פזור כי אין לשיער שלי שום צורה וכל מה שהספרים היו עושים לי בשיער בסופו של דברר התחרטטתי כי זה לא היה מתאים לפנים שלי וכולם היו צוחקים עליי

אני מיואשת אני מתביישת כל היום בוכהה כי אני רוצה ליהיות נשית
    אניי כבר לא אוהבת את עצמי לא באלי יותר לצאת מהבית עם השיער הזה אני מרגישה גבר
    ואפילו לא באלי כבר לצאת עם חבר שלי לא לים ולא למקומות ציבוריים ...

השיער שלי גלי אפילו מתולתל בצבע חום ,עיניים: חומות
    והפנים שלי עגולות
    אתם יכולים להגיד לי מה מתאים לי וספר סטייליסט שישמח אותי ויתן לי לצאת בהתלהבות וסמכות כמו כל ילדה בת 16 ולעשות לחבר שלי הפתעה כי הוא נסע שבוע לאילת
    תודה מראש אנה :D

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרהה

הוספת תגובה

• שלום אנה

אנג'לה טטרו
    08/08/2010

מה שאת מתארת אני מכירה מבנות גילך במיוחד ,היתי מאוד שמחה לעזור לך אם את גרה באזור שלי וואם לא אז הייתי מציאה לך ללכת למעצב שיער שיוכל קודם לתת לך יועוץ ואז תבדקי מה שהכי מתאים לך גם אם תצתרכי לגשת לכמה מעצבי שיער עד שתשמעי דעה שאת הכי מיתחברת אליה ,ואני בטוחה שבעזרת תיספורת נכונה זה יסתדר בהצלחה, ותזכרי שזה בידים שלנו אם אנו רוצים להראות טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אנה
    08/08/2010

תודה רבה
    אני גרה בנהריה והלכתי לכל הספרים שיש אבל לא הייתי מרוצה
    את מכירה אוליי מעצבי שיער באיזור שלי שאני אוכל להתייעץ איתם ?
    תודה רבה ואני מקווה שאני אמצא משו יפה ומתאים שאני יעשה לו הפתעה כשהוא יחזור מאילת :D

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משוווווו

אנה
    09/08/2010

קודם כל תודה רבה
    אני גרה בנהריה והלכתי לכל הספרים שיש אבל לא הייתי מרוצה
    את מכירה אוליי מעצבי שיער באיזור שלי שאני אוכל להתייעץ איתם אבל ממש טובים ?
    תודה רבה ואני מקווה שאני אמצא משו יפה ומתאים שאני יעשה לו הפתעה כשהוא יחזור מאילת :
    הוא חוזר יום שישי
    אז זה דיי דחוףףףף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנה

זאב לוין
    10/08/2010

הי אנה
    אני רוצה לעזור לך, אבל זה מאוד מורכב וכדי לתת לך המלצה, אני קודם כל צריך לאבחן את שיערך, כדי להבין בדיוק במה מדובר
    לכן אני רוצה להזמין אותך אליי ליעוץ
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו