אני צריכה עזרה בנוגע לצביעת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה עזרה בנוגע לצביעת שיער
    שיר
    14/08/2010

שלום, יש לי גוון עור בהיר, ועיניים כחולות. פעם הייתי בלונדינית שטנית אבל אז עשיתי שטיפה של לוריאל ללא אמוניה שיורדת תוך 28 חפיפות בצבע חום אדמדם. עשיתי אותה דיי מזמן והיא עדיין לא ירדה למרות שחפפתי הרבה והייתי בבריכה. עכשיו היא סוג של ג'ינג'י כתםתם חום כזה עם טיפה שטני... וזה נראה ממש לא יפה... אני רוצה לצבוע אותו אבל אני לא יודעת לאיזה צבע, הוא בהיר אבל הספר שלי אמר שאם אני רוצה לצבוע חזרה לבלונד אני אצטרף לעשות הבהרה, ושזה יהרוס לי את השיער, ומה שאני יכולה לעשות זה רק לצבוע אותו לצבע יותר כהה... אבל יש לי גבות בהירות.. ואם אני אצבע לצבע כהה, איי פעם אני אוכל חזור לצבע המקורי שלי?
    בינתיים חשבתי על חום שוקולד, או בלונד או חום אגוז.. ואני לא יודעת מה הכי יתאים וה יהיה הכי טוב לשיער שלי...
    אני ממש מקווה שתזרו לי, כי אני רוצה לעשות שינוי בשיער.. והוא נראה ממש לא טוב..
    תודה רבה, שיר :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום שיר

אנג'לה טטרו
    14/08/2010

בשביל לתת לך עצה מיקצועית צריך לראות את השיער ,תנסי להתייעץ אם עוד מעצב שיער

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו