פתיחת תלתלים...כן או לא??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתיחת תלתלים...כן או לא??
    כבר ניסתה הכל
    18/08/2010

השיער שלי מלא מאוד ועבה, וכתוצאה מכך יש לו נטייה להתנפח. ניסיתי הרבה קרמים, אחד מהם די עזר לי אבל בסה"כ שום דבר לא הביא אותי לתוצאה שרציתי, השיער המשיך להתנפח גם אם קצת פחות.
    אני שוקלת פתיחת תלתלים, אבל מאוד מפחדת: מצד אחד כל הספרים ממליצים על זה וגם חלק מהבנות שעברו את זה, אבל מצד שני המון תגובות בפורום של בנות שעשו והתחרטו, נהרס להן השיער... אני נורא רוצה שהשיער ייראה טוב, אבל כבר אין לי מושג מה לעשות, אני מפחדת שפתיחה רק תחמיר את המצב.
    אולי הפתיחה לא תעזור בכלל, כי בסה"כ יש לי מלא שיער והפתיחה הרי לא תולשת שערות? וחוץ מזה השיער שלי לא באמת מתולתל, הוא מסתלסל אחרי חפיפה ואז הכל תלוי איך אני מייבשת אותו ובאיזה קרם אני משתמשת.... לפעמים הוא נראה חלק, לפעמים מתולתלובד"כ גלי.
    אז רגע לפני שאני לוקחת סיכון... אשמח לשמוע דעות ועצות של אנשי מקצוע וגם של בנות שעברו את זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתיחת תלתלים...כן או לא??

הוספת תגובה

• פתיחת תלתלים

אנג'לה טטרו
    18/08/2010

לפי מה שאת מתארת כן הייתי ממליצה לך על פתיחת תלתלים , את גם צריכה לדעת איפה לעשות יש הרבה בנות שמתפשרות מכל מני סיבות ,אז הייתי ממליצה לך לעשות בירור ,זה בהחלט יכול לעזור לך לסידור ביום יום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו