יש לי בעיה קטנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה קטנה
    אור
    14/11/2007

אני בת 17, ועד לפני שנה וחצי הלכתי רק עם שיער אסוף, כי לא אהבתי את הצורה של השיער שלי.
    מגיל 12 אני מנסה כל מיני תסרוקות ותספורות, ולפני שנה וחצי השלמתי עם השיער שלי והפסקתי להשתמש בקרמים (למרות שמידי פעם אני עושה פן...).
    הבעיה שלי היא שכשאני הולכת עם שיער פזור, אני מרגישה שהראש שלי כבד,והשיער שלי נפוח, ולא ממש נוח לי להסתובב עם שיער פזור, למרות שאני מסתכלת במראה ורואה שהוא יפה ובסדר.
    זה רק בראש שלי? אני צריכה להתרגל לזה? אני סתם מתלוננת? יש איזה שהם פתרונות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה קטנה

הוספת תגובה

• להתחיל לחשוב אחרת

רונן פלג
    18/11/2007

עצם העובדה שאת כל הזמן אוספת את השיער זה איזה מקום לחנוק את השיער ומזיקה לו, גם עצם העובדה שאת לא מזינה אותו בשום קרם שיגן עליו.

אני יוצא מנקודה שאין לי מושג איך השיער שלך נראה הכוונה מבחינת מבנה תספורת ... ייתכם מאוד שהתספורת שלך לא מתאימה לך ולכן זו הסיבה למה את לא מסתדרת איתו.

לגבי הנפח את צריכה להשתמש עם גלייז של אינדולה או ג'ל נוזלי אחר אשר יעזור לך עם העיצוב.
    אני הייתי ממליץ לך לשקול לעשות פתחית תלתלים.

בהצלחה
    רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו