טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, יש לי שיער בין גלי לחלק.הבעיה שהוא מאוד מלא ועבה והוא מסתיר לי את הפנים. בעבר הייתי מדללת אותו אך באותו רגע זה היה יפה ואחרי כמה חודשים השיער היה נראה הרבה יותר עבה מלפני הדילול,לכן הפסקתי לגמרי לדלל אותו. אני מחפשת דרכים לגרום לשיער לתפוס פחות נוכחות ושייראה יותר דליל ממה שהוא. האם פתיחת תלתלים עשויה לעזור למרות שאין לי תלתלים?ראיתי שהמלצתם למישהי לעשות פתיחת תלתלים למרות שהשיער שלה גלי.אני כבר לא יודעת מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לפי איך שאת מתארת פתיחת תלתלים יכולה מאוד לעזור אני רוצה להגיד לך שיש לי לקוחות קבועות שעושות את זה ופשוט מיסתדרות אם השיער הרבה יותר טוב . כמובן שקודם את צריכה שמעצב שיער יראה את השייער וימליץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד