צביעה מבלונד לחום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעה מבלונד לחום
    אנונימית
    31/08/2010

הצבע הנוכחי שלי הוא בלונד כהה צבוע עם פסים בהירים. כרגע אני מעוניינת לחזור לצבע הטבעי שלי (חום בהיר). ממה שהבנתי זה לא הולך להיות קל... הצבע ידהה ויהפוך לג'ינג'י.
    שמעתי על כמה עצות:
    1.פיגמנטציה. כמה זה עולה בדרך כלל, באילו מספרות עושים את זה (אני גרה בבאר שבע) והאם זה מזיק לשיער?
    2.לצבוע כמה פעמים לחום, עד שהצבע ייתפס.
    3.לעשות גוונים עדינים בשורש (מה שלא נראה לי כרעיון טוב, כי אני רוצה לצאת מהבלונד)
    4.לעשות גוונים חומים/שטיפה חומה, כדי לשלב בין השורשים לבלונד שנשאר...

נמאס לי להראות מוזנחת :/

תודה מראש על התשובה!!!

נ"ב
    בכל מקרה, אשמח להמלצות על מעצבי שיער מקצועיים בבאר שבע,כי כרגע זה נראה שאין...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צביעה מבלונד לחום

הוספת תגובה

• ד"א,אם לא התנסחתי נכון...

אנונימית
    31/08/2010

רציתי לדעת איזו עצה היא הכי אפקטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ,מחום לבלונד

אנג'לה טטרו
    02/09/2010

במצב כמו שאת מתארת ,הייתי צובעת את השיער לצבע הכי קרוב לטבעי אפלו לוקחת צבע יותר ככה ,
    ואחרי כמה חודשים במידה והצבע ידהה אז לחזור רק עם שטיפה ,בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבלונד לחום

אנג'לה טטרו
    02/09/2010

אני הייתי הולכת על 2

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימית

זאב לוין
    07/09/2010

אני לא שמעת על מעצבי שיער רבים שיודעים לבצע תהליך זה כדי שתוכלי להנות מצבע לאורך זמן.
    אני ממליץ לך למצוא מישהו שיכול לעשות תהליך פיגמנטציה ולאחר מכן צביעת שיער בדיוק לאותו הצבע שהית רוצה לקבל לפי הקטלוג.
    במידה ואם תעשי כל צבע חום ללא פיגמנטציה הצבע ידהה לך כל הזמן באזורים שהוא היה בלונד ואת לא תהני מהגוון הצבע לאורך זמן.
    לא יכול להמליץ לך על ספר ששמעתי מאזור דרום שיודע לבצע תהיך זה, אבל אני יכול להבטיח לך שאנחנו מומחים בתהליך פיגמנטציה שאת יכולה לעשות אותו פעם אחת אצלנו כדי שבהמשך הזמן הצבע לא ידהה מהר ואת שאר הצביעות את יכולה להמשיך אצל מעצב השיער שאת מכירה
    נשמח לעמוד לרשותך, זאב ליון וצוות המספרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו