מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעה מבלונד לחוםאנונימית31/08/2010
הצבע הנוכחי שלי הוא בלונד כהה צבוע עם פסים בהירים. כרגע אני מעוניינת לחזור לצבע הטבעי שלי (חום בהיר). ממה שהבנתי זה לא הולך להיות קל... הצבע ידהה ויהפוך לג'ינג'י.
שמעתי על כמה עצות:
1.פיגמנטציה. כמה זה עולה בדרך כלל, באילו מספרות עושים את זה (אני גרה בבאר שבע) והאם זה מזיק לשיער?
2.לצבוע כמה פעמים לחום, עד שהצבע ייתפס.
3.לעשות גוונים עדינים בשורש (מה שלא נראה לי כרעיון טוב, כי אני רוצה לצאת מהבלונד)
4.לעשות גוונים חומים/שטיפה חומה, כדי לשלב בין השורשים לבלונד שנשאר...
נמאס לי להראות מוזנחת :/
תודה מראש על התשובה!!!
נ"ב
בכל מקרה, אשמח להמלצות על מעצבי שיער מקצועיים בבאר שבע,כי כרגע זה נראה שאין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"א,אם לא התנסחתי נכון...
אנונימית31/08/2010רציתי לדעת איזו עצה היא הכי אפקטיבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ,מחום לבלונד
אנג'לה טטרו02/09/2010במצב כמו שאת מתארת ,הייתי צובעת את השיער לצבע הכי קרוב לטבעי אפלו לוקחת צבע יותר ככה ,
ואחרי כמה חודשים במידה והצבע ידהה אז לחזור רק עם שטיפה ,בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבלונד לחום
אנג'לה טטרו02/09/2010אני הייתי הולכת על 2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
זאב לוין07/09/2010אני לא שמעת על מעצבי שיער רבים שיודעים לבצע תהליך זה כדי שתוכלי להנות מצבע לאורך זמן.
אני ממליץ לך למצוא מישהו שיכול לעשות תהליך פיגמנטציה ולאחר מכן צביעת שיער בדיוק לאותו הצבע שהית רוצה לקבל לפי הקטלוג.
במידה ואם תעשי כל צבע חום ללא פיגמנטציה הצבע ידהה לך כל הזמן באזורים שהוא היה בלונד ואת לא תהני מהגוון הצבע לאורך זמן.
לא יכול להמליץ לך על ספר ששמעתי מאזור דרום שיודע לבצע תהיך זה, אבל אני יכול להבטיח לך שאנחנו מומחים בתהליך פיגמנטציה שאת יכולה לעשות אותו פעם אחת אצלנו כדי שבהמשך הזמן הצבע לא ידהה מהר ואת שאר הצביעות את יכולה להמשיך אצל מעצב השיער שאת מכירה
נשמח לעמוד לרשותך, זאב ליון וצוות המספרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)