מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער גלי-מתולתלאנונימית :)11/09/2010
שלום,
יש לי שיער גלי-מתולתל. הוא יבש ,שרוף עם קצוות מפוצלים. כעת אני משתמשת בקרם של כיף. בלי קרם השיער נראה זוועה וגם מרגיש כך. הקרם לא תמיד עושה את העבודה שלו ומהר מאוד השיער נראה חסר ברק ומנופח בלי שום צורה. בנוסף, צבע השיער שלי הוא חום- שטני עם פסיה בלונדינים שנוצרו באופן טבעי מהשמש. והקרם הופך את השיער שלי לכהה יותר, דבר שאני לא אוהבת.
מה אתם ממליצים לעשות?
איזה מסכה כדאי לשים כדי לשקם אותו?
ואיזה קרם שיעצב את השיער יפה אך לא יקשה אותו ויותיר אותו בצבע הטבעי ניתן למרוח על השיער?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
קורן אריכא12/09/2010אני ממליץ להשתמש בקרם לחות של "פול מיטשל שנקרא"הקונדישינר",בנוסך מסכה של פול מיטשל "סופר מוסצרייזר" מעולה לשיער יבש יש לך מידע באינטרנט בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה קטנה
אנונימית :)12/09/2010קודם כל תודה רבה על תשובתך.
איפה ניתן לקנות את המוצרים הללו? (באזור המרכז)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
קורן אריכא12/09/2010יש לך חנויות באינטרנט שמוכרים מוצרי טיפוח לשיער במחירים זולים שווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא נוטה לקנות מהאינטרנט
אנונימית :)12/09/2010ולכן שאלתי.
אז איפה אפשר לקנות את המוצרים האלו חוץ מהאינטרנט?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית
קורן אריכא14/09/2010או במספרה או בחנות למוצרי שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)