שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ענבר
    20/11/2007

יש לי שיער נורא מלא ונפוח וגלי-מתולתל. לפני בערך חודשיים עשיתי פתיחת תלתלים בערך בפעם החמישית בחיי וזה באמת היטיב את המצב אך עדיין נורא קשה לי להסתדר עם השיער. הוא נראה רק אחרי חפיפה ויום למחרת הוא כבר לא נראה טוב. בנוסף יש לי מקדימה קווצת שיער שרופה כזאת שלא אורכת ולא נתפסת לי בקוקו ככה שאני נורא מסתבכת עם סיכות כל הזמן. פוני לא נראה לי שכדאי לעשות כי אז אני אצטרך לעשות פנים כל הזמן. אז אני ממש לא יודעת מה לעשות עם זה כי זה כאילו עומד לי כל הזמן ואני לא מצליחה לסדר את זה כמו שצריך. השאלה שלי היא מה לעשות עם ה"פוני" הזה, האם יש לכם המלצה לאיזשהו חומר טוב לשיער, האם כדאי לי לעשות דילול ובקיצור איך אני יכולה לסדר את השיער טוב יותר. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ענבר

זאב לוין
    22/11/2007

1.את סוג שיערך אסור לדלל בשום פנים ואופן
    2. הצמיחה הלא אורכת באזור הפוני נקראת צמיחת בייבי שקיימת אצל 80% מהנשים. עלייך להשתמש אולי בקצת בג'ל או סיכות כדי שהשיער לא יפריע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו