טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום עשיתי החלקה איטלית שזו טעות איומה כי השיער נשאר נורא נפוח וכדי להוריד את הנפח צריך לשים המון סיליקון ולחממם את השיער עם פן תוך כדי סירוק וגם אז הנפח לא יורד מי יודע מה....השיער שלי צבוע עם גוונים והוא יבש.הגעתי לספרית בידיעה שאני עושה את הברזילאית ופשוט היא אמרה שיש את האיטלקית שיש לה תוצאות כמו הברזילאית רק בלי הפורמלין אז אמרתי אוקי נעשה את האיטלקית אחלתי אותה כמו שאומרים כי אין שום אחריות על התוצאה. השאלה שלי האם יש משהו שיכול להוריד את הנפח בשיער חוץ מלשבור את היד עם הפן והסיליקון תודה והמשך יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד