עזרה דחוף!!! =[

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף!!! =[
    שירן
    21/11/2007

לפני שבועיים הייתי בתאילנד, עשיתי שם תוספת שיער (שם עושים את זה ברחוב, כמו שעושים בארץ צמות). זאת שעשתה לי את ההארכה הדליקה נר ועם השעווה שלו הוסיפה לי את השיער.
    ה"הארכה" הזאת עשתה לי קשרים מטורפים בשיער, לכן הלכתי לספר שיוריד לי אותה. הוא אכן הוריד את התוספות (ע"י פן), אך לא הצליח להוריד את החתיכות של השעווה של הנר, הן תקועות לי בשיער ומה שלא עשיתי הן פשוט לא יורדות.
    ניסיתי אציטון.
    חשבתי לנסות לשים טרמפנטין (החומר שמוציאים איתו צבע).. זה בסדר או שזה ישרוף את השיער??
    מה אפשר לעשות??? בבקשה.. =[ =[

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף!!! =[

הוספת תגובה

• שירן

זאב לוין
    22/11/2007

השעווה של הנר יורדת אך ורק בחום גבוה את יכולה לנסות להוריד את זה במים חמים תוך כדי סירוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו..

שירן
    22/11/2007

אם אני אנסה עם טרמפנטין, מה זה יעשה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

שירן
    22/11/2007

ובאיזו מספרה יכולים לעשות לי דבר כזה? כי בבית אני ממש לא מצליחה =/

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו