טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , בכל פעם שאני צובעת את שיערי לחום טיפה בהיר יוצא לי איכשהו צבע גינגי בטבעי יש לי חום כהה , למה זה קורה? האם תוכל להמליץ לי על חברה ומספר שאני יצבע בבית ויצא לי צבע חום בהיר יפה ולא גינגי ?? שמעתי על הסדרה החדשה של צבעי השיער ללא אמוניה של לוריאל.. האם כדאי לנסות? זה יתפוס על שיערי? האם יכהה לי את השיער ? ויתן צבע עמוק ומעניין ולא טבעי מידי ורגילל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בצביעה ביתית כמעט אין אפשרות להגיע לצביעה מושלמת כיוון שיש צורך לערבב כמה סוגים של צבעים על מנת לנטרל את הפיגמנט הג'יגי' הקיים בשיער, בשביל זה אנחנו לומדים הרבה שנים. המלצה חמה שלי לגשת למעצב שיער והוא יפתור את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד