מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים עם שיער מתולתל?בילי23/11/2007
צרפתי תמונה של השיער:
אני גוזרת אותו בעצמי מידי פעם כי לא מצאתי ספר שסיפר אותי בצורה שהתאימה לתלתלים..
הבעיה היא שהוא מתולתל ופרוע רוב הזמן. אני כל הזמן הולכת עם פזור או עם קוקו גבוה ולא מצאתי שום דבר אחר לעשות איתו שיראה טוב.. אני פשוט לא יודעת מה לעשות איתו! וזה ממש מתסכל כל בוקר לסדר ת'תלתלים עם קרמים כדי שיראה טוב. גם, הרבה זמן אני חושבת על להסתפר קצר ממש- זה משהו שמאוד היתי רוצה, אבל אני מפחדת שזה יראה רע כי פשוט תהיה לי ליפה/אפרו מטורף. מה עושים עם שיער כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני במקומך...
קורל23/11/2007לא הייתי גוזרת אותו אלא דווקא מעריכה.. שיער קצר מתאים יותר לחלק ולשיער לא מתנפח.. לסוג השיער שלך הייתי מציעה להאריך- תלתלים הם הכי אחי בארוך...
אם בא לך פתרון מיידי שלי דיי עוזר- הנה פתרון סבתא שעושה שיער פחות נפוח ומקורזל: תחפפי את השיער רגיל ותשאירי אותו יום שלם טבעי\עם חומר-זה לא משנה.. ביום השני אל תחפפי את השיער עם שמפו אלא רק תרטיבי(היטב).. אחרי ששטפת אל תשימי שום חומר... תחכי שהשיער יתייבש ואז שאת יושנת תגלגלי אותו לבקבוק אחד גדול ותאספי אותו לקוקו "עגבנייה"... שתקומי בבוקר יהיה לך שיער מהמם..
בהצלחה 3>
(בעיניי יש לך שיער ממש יפה גם ככה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגעע לא הבנתי..
דנה23/11/2007איזה חומר לשים?? ופעם השנייה שצריך לחפוף אז חופפים רק עם שמפו??
את יכולה להסיבר שוב יותר טוב וברור בבקשה.. תודה=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשיטה לשיער מהמם
קורל24/11/2007אוקיי... בפעם הראשונה את חופפת רגיל כמו שאת עושה תמיד ושמה חומר-כמו שאת עושה ברגיל.. בפעם השנייה את לא חופפת עם שום שמפו אלא רק מרטיבה את כל הראש (היטב)... אחרי שהשיער מתייבש את עושה מימנו בקבוק אחד גדול ואוספת את הבקבוק לקוקו עגבניה...
בבוקר את קמה ושאזאםםם
המון בהצלחה לך 333>* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הטיפ
בילי24/11/2007העיניין הוא, פעם היה לי שיער ממש ממש ארוך- עד הטוסיק... אבל זה ממש קשה לטפל בו ככה, אני לא רוצה לחזור לזה. ובקשר ללהשאיר אותו בלי קרמים- הלוואי והיתי יכולה לנטרל אותו מכל זה ולחזור לטבעי- אבל פשוט אי אפשר! בלי קרם כל התלתלים נפרדים וזה ניהיה כמו... צמר! ואני תמיד עסוקה, תמיד צריכה ללכת לכל מיני מקומות.. אני לא יכולה להשאיר אותו ככה.
הבעיה היא שאני גם מופיעה ולכן אני חייבת למצוא מה לעשות עם השיער זה ממש מעצבן =/ וזה משעמם כל הזמן אותו דבר ואי אפשר לעשות תסרוקות מגניבות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההממ.. אז.. רעיונות?
בילי26/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)