מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה : )שרון24/11/2007
היי לכולם...
יש לי שיער שחור-חום ארוך (כמה ס"מ אחרי הכתפיים)עם גוונים שעשיתי לפני קצת יותר מחצי שנה. ואני מאוד רוצה לעשות החלקה קלה,רק להפוך אותו לפחות נפוח ופחות מתולתל אבל לא להוריד לגמרי את התלתלים.
השאלה שלי היא האם זה מומלץ לי או לסוג שיער שלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
רונן פלג26/11/2007לפי התאור שלך זה נשמע אפשרי..................... א ב ל חשוב מאוד לעשות דיגנוזה יש לראות את הישער שלך ודבר שני תבקשי לעשות טסט.
אשמח לעזור
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
ענבר10/12/2007לא כדאי לך לעשות החלקה רגילה אני לפני שנה עשיתי כי גם רציתי שיער פחות נפוח ופחות מתולתל אז קיצר עשיתי ומקסימום חודשיים ראו שהוא לא נפוח ואפילו לא היה חלק כל כך אחרי זזמן חודש ועכשיו אחרי כמעט שנה אין זכר בכלל להחקה
רק נהרס לגמרי השיער
ולא קשור לבנאדם שעשיתי אצלו
אם את כבר רוצה החלקה תעשי החלקה יפנית והישאר לך לאורך זמן אפילו מבלי לעשות פנים!...
למרות שזה יקר זה שווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)